ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Στην έδρα της Αγρία Βόλου φιλοξενείται το Σάββατο 14/4 στις 18:00 ο Ποσειδώνας Λουτρακίου για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών.

 

Ο Ποσειδώνας Λουτρακίου θέλει την νίκη ώστε να εκμεταλλευτεί το ρεπό των Βριλησσίων ώστε να βρεθεί στην 4-αδα και στην είσοδο των play offs του πρωταθλήματος.

 

Σε αντίθετη πλεύση με την ομάδα του Βόλου οπού βρίσκεται στην τελευταία θέση όπου έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία.

 

Σε δηλώσεις του ο Τεχνικός των φιλοξενούμενων Π.Παπαδόπουλο δήλωσε: είναι ένα ματς εκτός έδρας με όλους τους κινδύνους που έχει ένα φαβορί.

 

Η ομάδα του Βόλου στην έδρα της είναι ιδιαίτερη δυνατή , όπως έχουν δείξει και τα αποτελέσματα και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και στα 60’ του παιχνιδιού, αν θέλουμε την νίκη και την είσοδο μας στην 4-αδα.την έδρα της Αγρία Βόλου φιλοξενείται το Σάββατο 14/4 στις 18:00 ο Ποσειδώνας Λουτρακίου για την προτελευταία  αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών.Ο Ποσειδώνας Λουτρακίου θέλει την νίκη ώστε να εκμεταλλευτεί το ρεπό των Βριλησσίων ώστε να βρεθεί στην 4-αδα και στην είσοδο  των play offs  του πρωταθλήματος. 

 

Σε αντίθετη πλεύση με την ομάδα του Βόλου οπού βρίσκεται στην τελευταία θέση όπου έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία.   
 
 

Σε δηλώσεις του ο Τεχνικός των φιλοξενούμενων Π.Παπαδόπουλο  δήλωσε: είναι ένα ματς εκτός έδρας με όλους τους κινδύνους που έχει ένα φαβορί. Η ομάδα του Βόλου στην έδρα της είναι ιδιαίτερη δυνατή , όπως έχουν δείξει και τα αποτελέσματα και θα  πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και στα 60’ του παιχνιδιού, αν θέλουμε την νίκη και την είσοδο μας στην 4-αδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ