Survivor Spoiler: Αυτός κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Το Survivor οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος του και σε λίγο καιρό θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι αυτός που θα αναδειχθεί νικητής στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, όπως έχει ανακοινώσει ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, την επόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η τελευταία αποχώρηση πριν τον ημιτελικό του ριάλιτι, όπου θα προκριθούν τέσσερις παίκτες ενώ στον τελικό δύο.

 

Την περασμένη Κυριακή αποχώρησε με κλάματα η Ελένη Χαμπέρη και πλέον τη νίκη διεκδικούν ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιώργος Ασημνακόπουλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Ηλίας Μπόγδανος κι ο Σάκης Κατσούλης. Στο χθεσινό αγώνισμα για την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας νικητής ήταν ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος έπρεπε να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Φυσικά αυτός θα ήταν ανάμεσα στον Σάκη και στην Μαριαλένα με τον Κόρο να επιλέγει τελικά τον πρώτο αφού, όπως δήλωσε, δεν θα μπορούσε να ψηφίσει την Μαριαλένα μιας κι είναι από την αρχή στο παιχνίδι.

 

Το Survivor επιστρέφει απόψε κανονικά στο ραντεβού του και θα ακολουθήσει το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία. Οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει στο ριάλιτι θα βάλουν τα δυνατά τους για να την διεκδικήσουν την δεύτερη ασυλία για να μην είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

 

Ποιος θα κερδίσει απόψε την ατομική ασυλία στο Survivor;

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα spoiler που κυκλοφορούν για το Survivor και τα οποία σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο νικητής στο δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας θα είναι ο Σάκης Κατσούλης. Ο ίδιος θα επιλέξει φυσικά για το έπαθλο φαγητού την Μαριαλένα Ρουμελιώτη ενώ ο δεύτερος θα είναι είτε ο Ηλίας Μπόγδανος είτε ο Γιώργος Κόρομι.

 

Σε σχέση με το ποιον θα υποδείξει ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, ο Σάκης Κατσούλης έχει πλέον ως επιλογή του τους Amigos που έχουν απομείνει. Οι πληροφορίες που σας μεταφέρουμε με μεγάλη επιφύλαξη αναφέρουν ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος, πράγμα που είναι φυσικό μιας κι ο Σάκης θα πάρει μαζί του στο έπαθλο φαγητού είτε τον Κόρομι είτε τον Ηλία.