Survivor spoiler «βόμβα»: Ποιος παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor ήταν ιδιαίτερα εκρηκτικό. Οι ψηφοφορίες έσπειραν τη διχόνοια και στις δύο ομάδες, με πολλούς παίκτες να απομονώνονται...

 

Στον τάκο έφτασαν ο Γιώργος Ταβλαδάκης, η Μαριάνθη Κάσδαγλη, ο Τριαντάφυλλος και ο Νίκος Μπάρτζης. Τελικά, από τον Άγιο Δομίνικο αναχώρησε ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Νωρίτερα, ωστόσο, μετά το προβάδισμα που είχε η Κόκκινη ομάδα στο αγώνισμα και για το γεγονός ότι βρισκόταν αρκετά μπροστά, η Μπλε ομάδα προχώρησε σε μια αδιανόητη κίνηση. Ο Σάκης Κατσούλης κι ο Αλέξης Παππάς λίγο πριν λήξει ο αγώνας ζήτησαν από τον Πάνο Καλλίδη να μην αγωνιστεί, αφού ο ίδιος τους είχε πει νωρίτερα ότι πονά το γόνατό του. Έτσι την θέση του πήρε ο Γιώργος Ταβλαδάκης που έφερε πόντο στην ομάδα του ενώ στο τέλος ο James Καφετζής κέρδισε το αγώνισμα για την Μπλε ομάδα.

 

Αυτό εξόργισε την Κόκκινη ομάδα, αφού οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο Πάνος Καλλίδης μπορεί να αγωνιστεί κανονικά. Μάλιστα ο Γιώργος Κοψιδάς ξέσπασε κι άρχισε να ουρλιάζει από τα νεύρα του με αυτήν την υπόγεια κίνηση, καθώς ο Πάνος Καλλίδης δεν αγωνίστηκε επειδή δεν φέρνει πολλές νίκες.

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με το spoiler που έκανε για το Survivor στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα ο Κωνσταντίνος Βασάλος, οι παραπάνω εξελίξεις οδήγησαν τον Πάνο Καλλίδη σε οικειοθελή αποχώρηση από το παιχνίδι.

 

Όπως είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Πάνος Καλλίδης φέρεται να έχει ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη την πληροφορία, καθώς στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου όλα μπορούν να συμβούν…