Συγγενής της Σιαπκαρά στο loutraki365: "Η Πόπη είναι αγνοούμενη - Όχι νεκρή"

Θρίλερ σε εξέλιξη αποτελεί η ιστορία που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες με την εξαφάνιση της Κορίνθιας υπαλλήλου του Casino Λουτρακίου, με καταγωγή από την Κλένια, η οποία βρισκόταν στο Μάτι, με το σύζυγο και το τρίχρονο παιδί τους και εξαφανίστηκαν τα ίχνη της, μετά τη φονική πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής.

 

Το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε έξω από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο της, δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστεί από τον αδερφό της και μέχρι να ταυτοποιηθούν τα αποτελέσματα DNA, η οικογένεια θα ελπίζει και θα θεωρεί την Πόπη αγνοούμενη.

 

Η Πόπη Σιαπκαρά, δηλώθηκε ως αγνοούμενη, από τις πρώτες ώρες μετά την πύρινη λαίλαπα που σάρωσε με κινηματογραφική ταχύτητα την περιοχή και στη συνέχεια, χωρίς κανείς να καταλάβει πως, θεωρήθηκε νεκρή. Η κραυγή του πατέρα της ήταν η μόνη λογική, μέσα στον παραλογισμό της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας.

 

«Αν δεν ταυτοποιηθεί το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε δίπλα στο αμάξι της, η Πόπη είναι αγνοούμενη», δηλώνει συνεχώς ο πατέρας της, Άγγελος.

 

Η οικογένεια, ζει τις τελευταίες ώρες το δικό της δράμα. Στο διαδίκτυο δημοσιεύονται απανωτές συλλυπητήριες ανακοινώσεις, ενώ συνεχή «ρεπορτάζ» κάνουν λόγο για χαμόγελο που έσβησε στις στάχτες. Κι όμως! Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει, καθώς το DNA της Πόπης Σιαπκαρά δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής. Επισήμως, δηλαδή, θεωρείται αγνοούμενη.

 

«Είμαστε συνεχώς πάνω από το τηλέφωνο και περιμένουμε να χτυπήσει. Και κάθε φορά που χτυπάει, δεν ξέρουμε τι θα ακούσουμε. Αν τα νέα θα είναι ευχάριστα ή όχι. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουμε αυτό που βιώνουμε αυτές τις ώρες», δηλώνει στενό συγγενικό πρόσωπο της Πόπης Σιαπκαρά στο loutraki365.gr.

 

«Αυτό που ξέρω σίγουρα», τονίζει, «είναι ότι η Πόπη είναι ακόμα αγνοούμενη. Δεν έχει ταυτοποιηθεί το DNA της με κάποιο από τα θύματα. Είχε πάει με τον άνδρα και το παιδί τους στο Μάτι, όταν ξέσπασε η φωτιά. Ο άνδρας της άρπαξε το παιδί και κατευθύνθηκε προς τη θάλασσα. Ακολούθησε και η Πόπη. Για κάποιον λόγο, όμως, γύρισε πίσω. Ίσως κάτι να ξέχασε να πάρει μαζί της και επέστρεψε προς το σπίτι. Μετά τη φωτιά, βρέθηκε ένα απανθρακωμένο πτώμα κοντά στο αυτοκίνητο. Κανείς δεν ξέρει όμως σε ποιον ανήκει».

 

«Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία». Αυτή είναι η πρόταση που έχουν ακούσει χιλιάδες φορές τις τελευταίες 48 ώρες που η Πόπη αγνοείται, όλα τα μέλη της οικογένειας Σιαπκαρά. Και με αυτή την πρόταση θα μάθουν να ζουν, μέχρι να πάρουν μια επίσημη απάντηση από την Πολιτεία.