Συγχαρητήρια και ευχές του Δημάρχου Γ. Γκιώνη στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες  για την επιτυχία τους στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις, ένα γεγονός που  ανοίγει τον δρόμο για την εισαγωγή τους στη τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

 

 

Οι δύσκολες και επίπονες προσπάθειες των παιδιών μας είχαν ένα αίσιο τέλος γεγονός που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας πορείας που θα τα οδηγήσει στην  επαγγελματική  καταξίωση.

 

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στα παιδιά που προσπάθησαν, έδωσαν το δικό τους προσωπικό αγώνα και δεν τα κατάφεραν. Οι ευκαιρίες όμως και το δικαίωμα στους στόχους και στα όνειρα δεν σταματούν στην πρώτη αποτυχία. Η ζωή είναι γεμάτη με πολλαπλές ευκαιρίες και εναλλακτικές λύσεις.

 

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους γονείς και όλους τους εκπαιδευτικούς που από το δικό τους μετερίζι στήριξαν τα παιδιά σε αυτό το δύσκολο και τόσο σημαντικό αγώνα.

 

Εύχομαι καλή πορεία και καλή σταδιοδρομία στους καινούργιους φοιτητές μας, στους αυριανούς επιστήμονες που με τη δική τους σειρά θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και στη πρόοδο της πατρίδας μας.