Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π.Τατούλη για την επιτυχία του 1ου ΓΕΛ Κιάτου

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου Κιάτου για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στη 16η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών που πραγματοποιήθηκε στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας.

 

 

 

Πρόκειται για μια εξαιρετική επίδοση των μαθητών και καθηγητών του 1ου ΓΕΛ Κιάτου, οι οποίοι διακρίθηκαν ανάμεσα σε 52 ομάδες από 25 χώρες της Ευρώπηςσε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση.

 

Νιώθουμε υπερήφανοι γιατί εκπροσωπούν ένα δυναμικό και υγιές κομμάτι της νέας γενιάς και της Πελοποννησιακής κοινωνίας, το οποίο με σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και όραμα επιτυγχάνει απαιτητικούς στόχους, πέρα από τα στενά όρια της Ελλάδας.

 

Η επιτυχία τους αυτή καλλιεργεί την ελπίδα και την προσδοκία ότι οι άνθρωποί μας παραμένουν δημιουργικοί και μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα μπροστά διεκδικώντας νέες δυνατότητες και ευκαιρίες.

 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στήριξε εξαρχής έμπρακτα αυτή την προσπάθεια και θα παραμείνει αρωγός σε ανάλογες δράσεις που στόχο έχουν την ενίσχυση της νέας γενιάς και των δημιουργικών πρωτοβουλιών».

 

Πέτρος Τατούλης

 

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου