Συγκλόνισε η Ελπίδα για τον θάνατο του συζύγου της: Μου είπε «δεν είμαι καλά» και πέθανε

Ράγισαν καρδιές την Τρίτη όταν η τραγουδίστρια Ελπίδα μιλώντας στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στο πώς πέθανε ο σύζυγός της με τον οποίο έζησαν μαζί για συνολικά 45 χρόνια.

 

Φορτισμένη συναισθηματικά για την απώλεια αυτή που σημειώθηκε πριν από δύο χρόνια η Ελπίδα αρχικά εξομολογήθηκε ότι «τον πρώτο καιρό ήμουν χάλια κι είχα θυμό» εξηγώντας ότι ο σύζυγός της «"έφυγε" στα χέρια μου όταν πήγαμε να φάμε».

 

«Είχε προβληματάκια αλλά δεν ήταν για να φύγει, είχαμε πάει διακοπές. Πήγαμε στο εξοχικό μας, βγήκαμε να φάμε, πήγαμε να γυρίσουμε στο αυτοκίνητο και μου έμεινε στα χέρια. Ήταν τραγικό, δεν υπάρχει χειρότερο. Εκείνος έφυγε, όπως ήθελε, στην αγκαλιά μου» πρόσθεσε η Ελπίδα.

 

«Το βλέπω καμιά φορά στον ύπνο μου, δεν ξέρω αν ξεπεραστεί. Τώρα κατέληξα ότι είναι έτσι τα πράγματα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Ήταν πολύ καλά και πήγαμε να φάμε και μετά να αράξουμε. Ξαφνικά μου κάνει δεν είμαι καλά και τρέχω να τον βοηθήσω. Τον έφερα σιγά-σιγά στο αυτοκίνητο και μου λέει δεν είμαι καλά. Την ώρα που άνοιξα την πόρτα, μου έμεινε στα χέρια» συνέχισε την συγκλονιστική περιγραφή της η τραγουδίστρια.

 

Όπως είπε, τέλος, η Ελπίδα «μετά από ένα μήνα έπαθα έμφραγμα κι αυτό με βοήθησε πολύ για να ξεπεραστεί η κατάσταση. Γιατί θα μπορούσα να είχα φύγει και τα παιδιά μου τρελάθηκαν. Οπότε είπα "Ελπίδα προχώρα" και σκέφτηκα τι θα ήθελε ο ίδιος να κάνω».