Συγκλονιστική μαρτυρία στο loutraki365: "Έτσι πιάσαμε τον άντρα που φωτογράφιζε ανήλικα παιδιά στην παραλία Λουτρακίου"

Ένας 61χρονος άνδρας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου ύστερα από καταγγελία Λουτρακιώτη, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι ο αλλοδαπός τραβούσε φωτογραφίες ένα group με κοριτσάκια  στην παραλία του Λουτρακίου.

 

Ο Λουτρακιώτης, ο οποίος απλά έτυχε να παρακολουθεί τον συγκεκριμένο άνδρα, όταν παρατήρησε ότι ο 61χρονος φωτογράφιζε τα παιδιά στην παραλία, τον πλησίασε, αλλά ο 61χρονος έσπευσε να εξαφανισθεί. Λίγα λεπτά αργότερα, κατάφερε να τον προλάβει και στη συνέχεια ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για το περιστατικό. Αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου, έσπευσαν στο σημείο και οδήγησαν τον 61χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα.

 

Ο Λουτρακιώτης που ειδοποίησε την Αστυνομία, μίλησε στο loutraki365.gr για το περιστατικό:

 

"Καθόμουν στον πεζόδρομο στην παραλία. Ξαφνικά το μάτι μου έπεσε σε έναν άνδρα, ο οποίος είχε πάρει από πίσω ένα group με δεκάχρονα, τα οποία συνοδεύονταν μάλιστα από μια κυρία και χωρίς να γίνει αντιληπτός, τράβαγε φωτογραφίες τα παιδάκια. Είχε βγάλει κινητό και πήγαινε ύπουλα από πίσω τους και τα φωτογράφιζε. Αμέσως, πάω κοντά του, βουτάω το κινητό από το χέρι του. Μάλιστα, ενώ στην αρχή το έπαιζε "κύριος" και ισχυριζόταν ότι δεν έχει κάνει αυτό που τον κατηγορούσα, όταν είδε ότι καλούσα την αστυνομία, άλλαξε ύφος, έλεγε ότι έχει βγάλει εισιτήριο για Αθήνα, ότι σε λίγη ώρα θα έφευγε και μου ζητούσε να μην καλέσω την Αστυνομία. Επειδή γράφεται στα τοπικά ΜΜΕ ότι τον χτυπήσαμε, ξεκαθαρίζω ότι κανείς μας δεν τον ακούμπησε. Μάλιστα, όταν έγινε το περιστατικό, μαζεύτηκε γρήγορα κόσμος και τον περικυκλώσαμε για να μην φύγει. Ξέρετε όμως τι με στεναχωρεί; Ότι ενώ βρέθηκαν δύο μητέρες που είχαν δει τον συγκεκριμένο κύριο να φωτογραφίζει τα παιδιά, δεν πήγαν να καταθέσουν στην Αστυνομία, για να μην μπλέξουν όπως έλεγαν χαρακτηριστικά. Οι Αστυνομικοί, του έκαναν προσαγωγή και μετά από πολλή ώρα, τον άφησαν ελεύθερο. Δεν γνωρίζω τι έγινε μετά και αν του ασκήθηκε δίωξη ή όχι...