Συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ του Παραρτήματος της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων Ν. Κορινθίας

Έπειτα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην Κόρινθο στις 30/1/2018, η εκλεγείσα πενταμελής επιτροπή συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

 

 

1) Πρόεδρος, Μετζάκης Νεκτάριος
2) Αντιπρόεδρος, π. Μαρκαντώνης Στυλιανός
3) Γραμματέας, Τόγια Κωνσταντίνα
4) Ταμίας, Μαρκέλλου Σοφία
5) Μέλος, Παπανικολάου Δημήτριος
6) Αναπληρωματικό μέλος, Ψωμάς Λάμπρος

 

Το νέο ΔΣ του Παραρτήματος της ΠΕΘ Ν. Κορινθίας ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους, μέλη της ΠΕΘ που στήριξαν με την παρουσία και την ψήφο τους το Παράρτημα.
Παράλληλα ευχαριστούμε θερμά, τον Σεβασμιώτατο μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ. Διονύσιο, το Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλ. Πνευματικό, τον προϊστάμενο Β/θμιας εκπαίδευσης Κορινθίας κ. Γ. Φειδά και την Α΄ΕΛΜΕ Κορινθίας για τη στήριξη που προσέφεραν στον κλάδο των θεολόγων τα δύο προηγούμενα χρόνια, (από την επαναδραστηριοποίηση του Παραρτήματος) πνευματικά, θεσμικά και ηθικά, σε όλες  τις προσπάθειές του σχετικά με τα γενικότερα θέματα της σύγχρονης Ελληνικής εκπαίδευσης,  του μαθήματος των θρησκευτικών στα σχολεία κ.ά.

 

Τέλος ευχαριστούμε κάθε φορέα και φυσικό πρόσωπο που προσέφερε τη στήριξή του εμφανώς ή αφανώς στις πρωτοβουλίες μας και ευχόμαστε σε όλους  :
Καλή Τεσσαρακοστή ! Υγεία και δύναμη παρά Θεού στο έργο που επιτελούν για το κοινό καλό, την πνευματική πρόοδο και την διατήρηση της Ελληνορθόδοξης ταυτότητας του Γένους μας.
Για τη Διοικούσα επιτροπή του Παραρτήματος

 

Ο Πρόεδρος                                                                                      Η  Γραμματέας

Μετζάκης Νεκτάριος                                                                Τόγια Κωνσταντίνα