Συμμορία ανηλίκων στο Λουτράκι εκβίαζε και έκλεβε παιδιά!

Πίσω από την εξιχνίαση μιας υπόθεσης εκβιασμού και κλοπής κρυβόταν μια ολόκληρη συμμορία ανηλίκων που εκβίαζε και έκλεβε παιδιά στην πόλη του Λουτρακίου, όπως αποκάλυψαν οι έρευνες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος...

 

Το νήμα της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου δέχτηκαν καταγγελία από γονέα την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, ότι ο ανήλικος γιος του, περίπου 15 χρονών, έξω από το κατάστημα του στο Λουτράκι, έπεσε θύμα ληστείας από ομάδα ανηλίκων.

 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

 

Συνελήφθησαν, προχθές (17.10.2020) το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, τρεις (3) ανήλικοι, δύο (2) αλλοδαποί και ένας (1) ημεδαπός, για ληστεία.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, την 16.10.2020 το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας, με τη χρήση βίας, ακινητοποίησαν ανήλικο ημεδαπό και του αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο και χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

 

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, προχθές (17.10.2020) το βράδυ στο Λουτράκι Κορινθίας, οι ανωτέρω ανήλικοι εντοπίστηκαν, προσήχθησαν και στη συνέχεια συνελήφθησαν.

 

Επιπλέον, στην κατοχή του ενός (1) ανήλικου αλλοδαπού βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο και μέρος των χρημάτων, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

 

Οι συλληφθέντες θα oδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.