Συμπλοκή μεταξύ Ρομά στο Κέντρο του Κιάτου - "Δεν αντέχουμε άλλο" λένε οι επιχειρηματίες

Οι επιχειρηματίες στο κέντρο της πόλης του Κιάτου, με τη παρουσία και τις συμπεριφορές των αθίγγανων, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα…

 

 

 

Τα… κατορθώματα των αθίγγανων στο κέντρο του Κιάτου δεν έχουν τέλος! Η συμπλοκή των αθίγγανων στην πλατεία Ελευθερίας αναστάτωσε και απομάκρυνε από το σημείο τους παρευρισκόμενους!

 

Η πλατεία Ελευθερίας ως γνωστόν έχει γίνει στέκι των αθίγγανων όλα αυτά τα χρόνια!

 

Δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από κανέναν, ειδικά από τη δημοτική αρχή, προκειμένου τα άτομα αυτά να μην έχουν στέκι το στολίδι του Κιάτου, την πλατεία Ελευθερίας! …Στο τέλος θα φτάσουμε στο σημείο να δούμε να κυκλοφορούν στην πλατεία Ελευθερίας μόνο αθίγγανοι! …Τι άλλο να πούμε!

 

Από τον πρώην αντιδήμαρχο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται: «Επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα πολλές φορές, γιατί θεωρούμε ότι είναι πολύ σοβαρά και οφείλουμε να τα αναδείξουμε,  για να γνωρίζουν οι Δημότες του Δήμου Σικυωνίωντα προβλήματα που τους απασχολούν .

 

Από το αποτέλεσμα που υπάρχει μέχρι σήμερα, σε όλα σχεδόν τα ζητήματα που απασχολούν τους Δημότες,  ο επικεφαλής της  Δημοτικής αρχής  και το σύνολο σχεδόν των στελεχών της κρίνονται όχι μόνο ανίκανοι και ανεπαρκής για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους Δημότες και το Δήμο,  αλλά και επικίνδυνοι για τα συμφέροντα του τόπου μας και  τη προστασία της δημόσιας υγείας.

 

Σε μόνιμη βάση πλέον  η πολύπαθη πλατεία Ελευθερίας,  συνεχίζει να είναι στέκι των αθιγγάνων που τους συνοδεύουν τα αδέσποτα ζώα και τη χρησιμοποιούν για ζητιανιά, ξεκούραση, υπνωτήριο,  τουαλέτα  κ.λ.π.

 

Εντός της εβδομάδας, πρωινές  ώρες, γίναμε θεατές  επέλασης και συμπλοκών των αθιγγάνων  στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης του Κιάτου, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από την πλατεία όλοι οι πολίτες τα παιδιά και οι επισκέπτες της περιοχής.

 

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και είναι πλέον τραγική.

 

Πέραν αυτού και οι επιχειρηματίες που έχουν τις επιχειρήσεις τους στο κέντρο της πόλης του Κιάτου, με τη παρουσία και τις συμπεριφορές των αθιγγάνων, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

 

Τα  λόγια είναι περιττά, το μόνο που μας μένει είναι να περιμένουμε τις Δημοτικές εκλογές που έρχονται  για   να  απομακρύνουμε τη Δημοτική  αρχή από το τιμόνι του Δήμου».

 

Με πληροφορίες: korinthiannews.gr