Συνάντηση του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας με τον Δήμαρχο Κορινθίων

Την 08 – 11 – 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας με το Δήμαρχο Κορινθίων κ. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο στο Δημαρχείο Κορίνθου.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, με το Δήμαρχο Κορινθίων να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μεταναστευτικό, την εγκληματικότητα στην πόλη της Κορίνθου και ιδιαίτερα στα Εξαμίλια.

 

Από την πλευρά της Ένωσης Αστυνομικών έγινε ενημέρωση για τα ανωτέρω θέματα, καθ’ όσον της αναλογούσε, ενώ στη συνέχεια ζήτησε συμπαράσταση από τον κ. Δήμαρχο στην Ένωσή μας και κατ’ επέκταση στους αστυνομικούς της Κορινθίας.

 

Αναλυτικότερα ζητήσαμε:

 

Α. Από το δήμο να συνεχιστεί η προσφορά των τεχνικών υπηρεσιών του, για μικροεπισκευές του κτιρίου της έδρας, έως ότου δοθεί οριστική διευθέτηση του κτιριακού προβλήματος, για το οποίο μας διαβεβαίωσε πως θα ασκήσει τις ανάλογες πιέσεις και ενέργειες.

 

Β. Ζητήθηκε οικονομική ενίσχυση προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις σχετικά με τις κοινωνικές εκδηλώσεις της Ένωσής μας, δεδομένου ότι αυτές γίνονται πάντα στα πλαίσια των φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων μας.

 

Γ. Τέλος τονίσαμε στο κ. Δήμαρχο ότι τελευταία φορά που δόθηκε περιπολικό στην Δ.Α Κορινθίας ήταν επί των ημερών του σαν Πρόεδρος του Επιμελητηρίου. Ζητήθηκε ανάλογη προσφορά και από την νέα του θέση ως Δήμαρχος, διαβεβαιώνοντάς μας ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα κινηθεί ώστε να ικανοποιηθεί άμεσα το αίτημα μας.

 

Για όλα τα παραπάνω ο Δήμαρχος έδειξε αμέριστη συμπαράσταση, έθεσε από το δήμο Κορινθίων στο πλευρό των συναδέλφων μας, στα πλαίσια της καλύτερης αστυνόμευσης της περιοχής και της ποιοτικότερης εργασίας των συναδέλφων μας.

 

 

  ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

6944 855958

 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

6937 268307