Συνεχίζονται εντατικά και με πρόγραμμα στον Δ. Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς οι παρεμβάσεις καθαρισμού και συντήρησης, αποψίλωσης και αποκατάστασης πρασίνου σε πολλές γειτονιές των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων .

 

Σε όλη την έκταση του Δήμου, τα συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου, υπό την καθοδήγηση και των Αντιδημάρχων Καθαριότητας κ. Αθανάσιου Μουζάκη και Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρου Ράτη, πραγματοποίησαν συντονισμένες παρεμβάσεις που αποδίδουν στους κατοίκους και τους επισκέπτες ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον – φυσικό και αστικό-.

 

“Με πρωταρχικό μέλημα την λειτουργική καθημερινότητα των δημοτών και των επισκεπτών αυτού του τόπου”, πραγματοποιήθηκαν δράσεις καθαριότητας, κλαδέματα και καλλωπισμοί των δέντρων, χορτοκοπές και αποψιλώσεις, ευπρεπισμοί και καθαρισμοί πλατειών, σε όλες τις περιοχές του Δήμου, το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, το γήπεδο μίνι soccer στην Κυρα Βρύση και σε πολλές ακόμη γειτονιές.

 

“Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας και με τη συνεργασία του Α.Τ. Λουτρακίου – αφού εξασφαλίστηκαν οι απαραίτητες άδειες-, τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων πραγματοποίησαν εργασίες αποψίλωσης, καθαρισμού, συλλογής απορριμμάτων και απομάκρυνσης αδρανών υλικών, στην είσοδο της πόλης του Λουτρακίου, στα δύο ρεύματα και το κεντρικό διάζωμα, από τον Ισθμό έως και το Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου Γ. Γαλανόπουλος.

 

Μετά την πρόσκληση των μικρών μας φίλων, πραγματοποιήσαμε δράση δενδροφύτευσης στο Νηπιαγωγείο Ισθμίας, μια δράση με πολλά παιδικά χαμόγελα!” αναφέρει ο δήμος.

 

Την ερχόμενη εβδομάδα, οι δράσεις θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές του Δήμου στις πόλεις και τα χωριά (Λουτράκι, Άγιοι Θεόδωροι, Περαχώρα, Ίσθμια, Καλαμάκι, Κυρα Βρύση, Σχίνο και Πίσια), σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί.