Συνεργασία με τους δήμους επιδιώκει ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κος Αναστάσιος Γκιολής, επισκέφθηκε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 το Δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Βλάση Τσιώτο στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης. Παρόντες στην συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ. Σπύρος Αποστολόπουλος, κα Γιόλα Μαστέλου, κ. Τάσος Λόντος και η Δημοτική Σύμβουλος κα Ελίνα Μενούνου. Συζήτησαν για την απαραίτητη συνεργασία Περιφερειακής Ενότητας και Δήμου, καθώς και για θέματα συντήρησης επαρχιακού δικτύου, αρδευτικών έργων, διάβρωσης ακτών κλπ.

 

 

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, ο κ. Γκιολής επισκέφθηκε το Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλο. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν σε έργα ανάπτυξης της πόλης καθώς και στις αναγκαίες παρεμβάσεις, που στοχεύουν στην καλυτέρευση της καθημερινότητα των πολιτών. Επίσης τόνισε πως η Περιφέρεια στηρίζει τις πρωτοβουλίες του Δημάρχου για το ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ (Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών) Κορίνθου.

 

 

 

 

Την ίδια μέρα ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε το Δήμαρχο Σικυωνίων  κ. Σπύρο Σταματόπουλο. Παρευρέθηκαν στην συνάντηση Αντιδήμαρχοι, ο Γενικός Γραμματέας και συνεργάτες του Δήμου. Συζήτησαν για την απαραίτητη συνεργασία Περιφερειακής Ενότητας και Δήμου, για έργα συντήρησης, οδοποιίας, άρδευσης καθώς και για θέματα καθημερινότητας του πολίτη, πολιτισμού  κλπ.

 

 

 

Χθες Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, ο κ. Γκιολής επισκέφθηκε το Δήμαρχο Βέλου Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκο. Παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι και συνεργάτες του Δήμου. Στη συζήτηση κυριάρχησαν τα θέματα συντήρησης οδικού δικτύου, αρδευτικών έργων, αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου κ.α.

 

 

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γκιολής πρόκειται να συναντηθεί και με τους δημάρχους Λουτρακίου και Νεμέας ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο επαφών.

 

sfedona.gr