Συνεργασία Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου και ΕΡΓΟΣΕ (εικόνες)

Σε μια διαφορετική συνεργασία που αφορά το περιβάλλον και την προστασία του προχώρησαν η Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου και η ΕΡΓΟΣΕ.

 

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το 2019, υλοποιείται μία τέτοια διαδραστική, περιβαντολογική πρωτοβουλία, με σκοπό την μεταφύτευση δένδρων (και μάλιστα αιωνόβιων) από τα εργοτάξια της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής Κιάτου- Πάτρας, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

 

 

Ελιές και άλλα υπεραιωνόβια δένδρα αντί να καταστραφούν λόγω των εργασιών διάνοιξης της διπλής σιδηροδρομικής γραμμής Κιάτου - Πάτρας, μεταφέρθηκαν, με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα τους, και φυτεύτηκαν σε διάφορα σημεία της Αθήνας, όπως μπροστά από το Πανεπιστήμιο και δίπλα στο γλυπτό Δρομέας.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως για την ολοκλήρωση αυτού του εγχειρήματος συνεργάστηκαν για πρώτη φορά η ΕΡΓΟΣΕ με τη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου.

 

 

 

 

 

 

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
12 + 5 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.