ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου: "Λυπούμαστε που απογοητεύουμε τους διάφορους συκοφάντες και υβριστές μας

Με Δελτίο Τύπου, η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου, απαντά στο κείμενο - γνώμης του Δημήτρη Καραπατά, που αναφέρεται στην απομάκρυνση του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ Τάκη Ρέππα, από την Οργάνωση Μελών του Κόμματος. Στην ανακοίνωση, τονίζεται ότι "η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου, δεν διαταράσσεται ούτε απειλείται από τέτοια άθλια και συκοφαντικά δημοσιεύματα, αντίθετα ενισχύεται η ενότητα της και ισχυροποιείται η θέλησή της για τη συνέχιση του σημαντικού έργου της.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες λιβελογραφημάτων και υβριστικών σχολίων που είχαν αποκλειστικό στόχο να πλήξουν την ενότητα και τη συνοχή της Οργάνωσης Μελών (Ο.Μ.) του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου, όπως είναι γνωστό, δεν συνηθίζει να απαντά σε επώνυμα η ανώνυμα συκοφαντικά και υβριστικά δημοσιεύματα που στερούνται κάθε στοιχείου αληθείιας. Με αυτή την ευκαιρία όμως θα τονίσουμε τα ακόλουθα.

 

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου, προς θλίψη των καλοθελητών, δεν διαταράσσεται ούτε απειλείται από τέτοια άθλια και συκοφαντικά δημοσιεύματα, αντίθετα ενισχύεται η ενότητα της και ισχυροποιείται η θέλησή της για τη συνέχιση του σημαντικού έργου της.

 

Λυπούμαστε που απογοητεύουμε τους διάφορους συκοφάντες και υβριστές μας αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, υπέρμαχος των δημοκρατικών διαδικασιών, θα συνεχίσει απερίσπαστος να είναι ενεργός και παρών στην κοινωνία, αρωγός και πρωτοπόρος στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του τόπου.

 

8 Φεβρουαρίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ