ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης ζήτησε εκλογές προέδρου στις 10 Μαρτίου

“Άλλαξα την ώρα της ομιλίας μου για να σας απευθυνθώ τώρα. Γιατί τώρα είναι η ώρα για όλα ή τίποτα”, είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Και συνέχισε: “Θα σεβαστώ ό, τι αποφασίσετε, αλλά εγώ την αλήθεια μου θα την πω”, τονίζοντας ότι “δεν γίνεται να παραμείνω πρόεδρος υπό αυτές τις συνθήκες… Λέτε “πάλι θα πάμε σε εκλογές;”. Έχετε χίλια δίκια. Εσείς ψηφίσατε, αλλά κάποιοι δεν σας άκουσαν. Τη δεύτερη φορά βγαίνεις μόνο αν έχεις ριζώσει στην κοινωνία. Κάποιοι έχουν στο μυαλό τους ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αν και γνωρίζουν ότι επιτρέπεται από το καταστατικό η επιτάχυνση των διαδικασιών. Άλλωστε, η Όλγα Γεροβασίλη είναι ήδη γνωστή στο πανελλήνιο. Για να δούμε όμως τι ζητούν αυτοί που θέλουν έναν μήνα προεκλογική περίοδο. Δηλαδή πάμε για τις 31 Μαρτίου, πάνω από έναν μήνα χωρίς αξιωματική αντιπολίτευση. Ύστερα Πάσχα και μετά η προεκλογική περίοδος Ευρωεκλογών… Πάρτε το κόμμα στα χέρια σας! Δικό σας είναι! 

 

Κάποιοι θέλουν να χρεώσουν σε εμένα την αποτυχία των ευρωεκλογών. Εμείς τι κάνουμε απέναντι σε αυτούς τους λίγους, που θεωρούν τους εαυτούς τους καθοδηγητές;”.

 

“Εκλογή προέδρου στις 10 Μαρτίου ώστε ο νικητής να έχει χρόνο για τη μάχη την Ευρωεκλογών και άμεσες καταστατικές αλλαγές που έχει ανάγκη το κόμμα”, ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ