ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το Λουτράκι ψηφίζει - Πόσοι έχουν πάει στην κάλπη μέχρι τώρα

Η πολύ μεγάλη προσέλευση στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία συνεχίζεται τόσο στην Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις, όσο και στην περιφέρεια, με κλίμα ικανοποίησης να επικρατεί στην Κουμουνδούρου.

 

Μέχρι τις 14:00 έχουν ήδη ψηφίσει, σύμφωνα μόνο με τους εγγεγραμμένους στα τάμπλετ 70.000 πολίτες στα εκλογικά τμήματα ανά την επικράτεια, ενώ συνεχίζεται και η μαζική ροή εγγραφής νέων μελών. Είναι ενδεικτικό ότι η αναλογία παλιά με νέα μέλη είναι περίπου στο ένα προς δυο, με το τελικό αποτέλεσμα να ξεπερνά τις 100.000 ψήφους.

 

Επιπλέον, στις επόμενες απογευματινές ώρες θα ξεκινήσει και η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων από την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, αλλά και από τις κάλπες σε δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές.

 

Ομαλά η εκλογική διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ΠΕ Κορινθίας

 

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται στις περιφερειακές ενότητες Κορινθίας, η διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και η ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής. Οι κάλπες άνοιξαν στις 8 το πρωί και η προσέλευση των ψηφοφόρων εξελίσσεται ομαλά. Η συμμετοχή είναι μεγάλη, δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα και από το πρωί, περισσότεροι από 160 άνθρωποι, έχουν ψηφίσει, στέλνοντας το μήνυμα, σύμφωνα με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου πως «υπάρχει ελπίδα ότι στο τέλος της ημέρας θα κυριαρχήσει η ελπίδα για μία καινούργια σελίδα στο ΣΥΡΙΖΑ και στην εμπιστοσύνη του κόσμου προς το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις εθνικές εκλογές.
 

 

 

Τα εκλογικά τμήματα όπου μπορούν να ψηφίσουν τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κορινθία είναι:

 

Εργατικό Κέντρο Κορίνθου

Εργατικό Κέντρο Κιάτου

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δημαρχείου Νεμέας

Κέντρο Νεότητας Ξελοκάστρου

Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου

ΚΑΠΗ Βραχατίου

ΚΑΠΗ Βέλου

ΚΑΠΗ Ζευγολατιού