ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να γίνουν διπλές εκλογές τον Ιούνιο - Νίκος Ανδρουλάκης: Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Διπλές εκλογές τον Ιούνιο, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Το επισήμανε η  εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά σε πρωινή της εμφάνιση σήμερα Δευτέρα 1 Απριλίου, στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ ασκώντας αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση. Παράλληλα η ίδια μίλησε για τα σχέδια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και για τα αιτήματα που διατυπώθηκαν για τις εκλογές.

 

«Δεν είναι δεδομένο το αδιάβλητο των εκλογών γι’ αυτό θεωρούμε ότι πρέπει να γίνουν με διεθνείς παρατηρητές» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε: «Ζητάμε διπλές εκλογές τον Ιούνιο και γενικά εκλογές, το αίτημα θα είναι πάντα και διαρκώς στο τραπέζι».

 

Η Βούλα Κεχαγιά πρόσθεσε: «Μία σειρά από σκάνδαλα απαιτούν η κυβέρνηση να μπει ξανά στο ζύγι. Η κυβέρνηση έχει φθορά, ανεξάρτητα από το τι λένε οι δημοσκοπήσεις».

 

Τέλος, αναφερόμενη στους διεθνείς παρατηρητές, η κ. Κεχαγιά είπε ότι «δεν είναι δεδομένο το αδιάβλητο των εκλογών, γι’ αυτό θεωρούμε ότι πρέπει να γίνουν εκλογές με διεθνείς παρατηρητές», φέρνοντας ως παράδειγμα το σκάνδαλο δεδομένων Facebook-Cambridge Analytica.

 

 Νίκος Ανδρουλάκης: Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου -  Καταθέτει αίτημα για τα Τέμπη

 

Νίκος Ανδρουλάκης: Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου– Καταθέτει αίτημα για τα Τέμπη

 

Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν μπορεί την ώρα που θρηνούσε όλη η Ελλάδα, κάποιοι να πάνε να πάρουν τις συνομιλίες, να τις χαλκεύσουν και να τις δώσουν στην δημοσιότητα. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόσωπο που πήρε και χάλκευσε τις συνομιλίες»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέπτεται αυτήν την ώρα την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη.

 

Νωρίτερα ο κ. Ανδρουλάκης παραχώρησε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 όπου τόνισε: «Θα κάνω αίτημα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ερευνήσει την υπόθεση με βάσει τα δημοσιεύματα του Βήματος και της Καθημερινής.

 

Δεν μπορεί την ώρα που θρηνούσε όλη η Ελλάδα, κάποιοι να πάνε να πάρουν τις συνομιλίες, να τις χαλκεύσουν και να τις δώσουν στην δημοσιότητα. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόσωπο που πήρε και χάλκευσε τις συνομιλίες».

 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έχοντας διαρκώς στραμμένα τα πυρά του προς το Μαξίμου, είπε ότι «διαφθορά, συγκάλυψη, ατιμωρησία. Αυτό είναι το μοτίβο της ΝΔ σε μια σειρά από σκάνδαλα…».

 

Αναφερόμενος στις παραιτήσεις των Παπασταύρου και Μπρατάκου, ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «είναι αναξιόπιστος, είναι ένας πρωθυπουργός που δεν τιμά την καρέκλα του πρωθυπουργού» και ανέφερε ότι «τώρα τον πιάσαμε για άλλη μια φορά με την γίδα στην πλάτη».

 

«Δεν τους παραίτησε ο κ. Μητσοτάκης, εμείς τους παραιτήσαμε και εγώ προσωπικά με τις αποκαλύψεις στην Βουλή, αλλιώς θα ήταν ακόμη υπουργοί», είπε ακόμα ο κ. Ανδρουλάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ