Τα σχολεία της Κορινθίας που θα είναι κλειστά την Παρασκευή λόγω κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα, ενώ σε όλη την Κορινθία, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου...

 

Δήμος Κορινθίων

Κλειστές θα παραμείνουν με απόφαση του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Κορινθίων (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και παιδικοί σταθμοί) αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021. Η απόφαση ελήφθη ως προληπτικό μέτρο για την ασφάλεια των μαθητών, των μαθητριών και του εκπαιδευτικού προσωπικού λόγω των έκτακτων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που προβλέπει η ΕΜΥ και για την περιοχή μας .

 

Δήμος Σικυωνίων

Κλειστές θα παραμείνουν με απόφαση του Δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Σικυωνίων (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και παιδικοί σταθμοί) αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021. Η απόφαση ελήφθη ως προληπτικό μέτρο για την ασφάλεια των μαθητών, των μαθητριών και του εκπαιδευτικού προσωπικού λόγω των έκτακτων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που προβλέπει η ΕΜΥ και για την περιοχή μας.

 

Δήμος Βέλου Βόχας

Μετά την προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή μας, και την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων των πολιτών, με απόφαση Δημάρχου, προληπτικά, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Βέλου Βόχας (βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια)την Παρασκευή 15/10/2021.

 

Δήμος Νεμέας

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΜΕΑΣ αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων Α/ θμιας και  Β /θμιας εκπαίδευσης ,καθώς και του Παιδικού Σταθμού Νεμέας την Παρασκευή 15 /10/2021 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, ως προληπτικό μέτρο για την ασφάλεια των μαθητών.

 

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων για την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 στον Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων και των παιδικών σταθμών του Δήμου, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών, λόγω των επικείμενων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες και να επηρεάσουν και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ