Τα συγχαρητήρια του Χρίστου Δήμα στην Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας

Συγχαρητήρια για το έργο της Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας κ Αγγελική Βοδούρη και στον υπεύθυνο εκπαιδευτικό του Τμήματος Ένταξης κ. Γιώργο Πιθαμούδη για την προετοιμασία του φακέλου της Περαχώρας ώστε να αναγνωριστεί ως επίσημη εορτή, έδωσε με ανάρτησή του στο facebook ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας...

 

Ο Κορίνθιος Υφυπουργός της Κυβέρνησης, τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση για την επέτειο της Μάχης της Περαχώρας που διοργάνωσε ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων με 5 πολιτιστικούς και χορευτικούς συλλόγους από τη Κορινθία, ανέβασε φωτογραφίες και ευχήθηκε Χρόνια πολλά στην Περαχώρα.

 

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

 

Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων διοργάνωσε μία εξαιρετική εκδήλωση με 5 υπέροχους πολιτιστικούς και χορευτικούς συλλόγους από τη Κορινθία με αφορμή την επέτειο.

 

Φέτος για πρώτη φορά η πολιτεία αναγνώρισε την 26η Σεπτεμβρίου ως τοπική εορτή στη Περαχώρα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Χρόνια πολλά στη Περαχώρα!

 

Συγχαρητήρια στη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας κα. Αγγελική Βουδούρη και στον υπεύθυνο εκπαιδευτικό του Τμήματος Ένταξης κ. Γιώργο Πιθαμούδη για την προετοιμασία του φακέλου της Περαχώρας ώστε να αναγνωριστεί ως επίσημη εορτή.