Ταξίδι - αστραπή του Γιώργου Γκιώνη στην Αθήνα για την υποδοχή του Ιρλανδού επιχειρηματία

Στη μία το μεσημέρι αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, να γίνει το ραντεβού του Ιρλανδού επιχειρηματία Luke Comer με την Τράπεζα Πειραιώς, αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, σήμερα θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που απομένουν για την αγορά του δανείου...

 

Άλλωστε, χτες το απόγευμα (Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου), ο δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, μετέβη εσπευσμένα στην Αθήνα, προκειμένου να προϋπαντήσει τον Ιρλανδό επιχειρηματία που διανυκτέρευσε σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος δεν συνοδευόταν από κάποιον δημοτικό σύμβουλο ή συνεργάτη του και προτίμησε να ταξιδέψει μόνος.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, ο Luke Comer, ήρθε στην Ελλάδα με διάθεση να συμφωνήσει και με τους βασικούς μετόχους της Club Hotel Loutraki, Ισραηλινoύς Mosche Bublil και Yigal Zilkha, για την πώληση των μετοχών της επιχείρησηςέναντι τιμήματος που μένει να συμφωνηθεί.

 

Από την εξέλιξη του σημερινού ραντεβού και το αν θα οριστικοποιηθεί η πώληση του δανείου ή όχι, είναι πιθανό να εξαρτηθεί και η ημερομηνία συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου για τη μετατροπή της Κοινοπραξίας σε Ανώνυμη Εταιρεία.