Τεχνικός διευθυντής στον Τενεάτη ο Περαχωρίτης

Νέος ρόλος για τον Θανάση Περαχωρίτη στον Τενεάτη, καθώς αφήνει την τεχνική ηγεσία και η νέα σεζόν θα τον βρει στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

 

Όπως έγινε γνωστό, ο Περαχωρίτης παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η διοίκηση του Τενεάτη έκανε αποδεκτή την παραίτηση και παράλληλα του πρότεινε το πόστο του τεχνικού διευθυντή, προκειμένου από κοινού με τον νέο προπονητή, να γίνει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

 

Ο Περαχωρίτης δέχθηκε την πρόταση και πλέον, συνεχίζει στον αγαπημένο του σύλλογο από διαφορετική θέση.

 

Η ανακοίνωση του Τενεάτη:

 

«Το Δ.Σ. του ΤΕΝΕΑΤΗ ΑΘΙΚΙΩΝ ανακοινώνει ότι έκανε αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή της ομάδας κ. Περαχωρίτη Θανάση. Ο κ. Περαχωρίτης μας ενημέρωσε ότι λόγω ανειλημμένων και αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο, ώστε να ανταποκριθεί, όπως αυτός θα ήθελε στις απαιτήσεις του προπονητή της ομάδας.

 

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την μεγάλη του συνεισφορά στο σύλλογο ως προπονητής και δε λησμονούμε ότι έβαλε το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια της ομάδα μας να γίνει πάλι ανταγωνιστική και πρωταγωνίστρια. Άλλωστε όταν διακόπηκε το περσινό πρωτάθλημα, ο ΤΕΝΕΑΤΗΣ βρισκόταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Όμως οι δρόμοι μας δεν χωρίζουν εδώ.

 

Το Δ.Σ. του πρότεινε να αναλάβει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας, ώστε σε συνεργασία με το νέο προπονητή να σχεδιάσουν τον ΤΕΝΕΑΤΗ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο κ. Περαχωρίτης αποδέχτηκε – χωρίς δεύτερη σκέψη – την πρόταση του Δ.Σ. κι είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι αναλαμβάνει χρέη Τεχνικού Διευθυντή.Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του ρόλο και τον ευχαριστούμε που παρέμεινε στην ομάδα της καρδιάς του».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ