Τέλος καριέρας για τον Αρσάβιν

Ο Αντρέι Αρσάβιν έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής το Σάββατο σε ηλικία 37 ετών. Το έκανε με την Καϊράτ Αλμάτι του Καζακστάν, στην εκτός έδρας ήττα (3-2) από την Αστάνα, μακριά από τα μεγάλα πρωταθλήματα.

 

 Ο Αρσάβιν, σήκωσε το Κύπελλο UEFA με την Ζενίτ το 2008, πήγε στο Euro 2008 και κέρδισε το Ευρωπαϊκό Super Cup απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι οι μοναδικοί ευρωπαϊκοί  τίτλοι του συλλόγου της Αγίας Πετρούπολης, με του οποίου τη φανέλα ο Αρσάβιν σημείωσε 74  γκολ. 

 

 Αγωνίστηκε στην Αρσεναλ από το 2009 έως το 2012.  Με την επιστροφή του στην Ζενίτ το 2012 κέρδισε και πάλι τη ρωσική Premier, αλλά και το 2015, περίοδο κατά την οποία είπε αντίο στην ομάδα της καρδιάς του για να παίξει στην Κουμπάν Κράσνονταρ. Όμως εκεί αγωνίστηκε μόλις σε 8 ματς χωρίς να πετύχει γκολ. 

 

 Απλήρωτος για τέσσερις μήνες ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο, αλλά εμφανίστηκε το 2016 η Καϊράτ και το Καζακστάν, μια χώρα όπου ανέκτησε την ποδοσφαιρική χαρά τα τελευταία τρία χρόνια της καριέρας του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ