Τέλος ο Καρέρα από την ΑΕΚ - Προχωράει με Χιμένεθ

Προπονητής της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Μανόλο Χιμένεθ, που έρχεται να αντικαταστήσει τον Μάσιμο Καρέρα στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός, με τον οποίο η διοίκηση είχε δώσει τα χέρια για 1,5 χρόνο συμβολαίου, αφού δεν τέθηκε ποτέ από τους «κιτρινόμαυρους» θέμα για εξάμηνη συνεργασία, έρχεται για να καθίσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο για τέταρτη φορά από το φθινόπωρο του 2010.

 

Για την ακρίβεια, η ΑΕΚ προχωρά στην ενεργοποίηση της συμφωνίας αυτής, καταλήγοντας οριστικά στην περίπτωση του Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2018, αφήνοντας τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που επίσης έπαιζε γερά και με τον οποίο επίσης υπήρξαν σοβαρές επαφές…

 

Θυμίζουμε πως ο Μανόλο Χιμένεθ, θα έχει μαζί του σε αυτή την τέταρτη θητεία του στον κιτρινόμαυρο πάγκο, τόσο τον Χεσούς Καλντερόν (ως βοηθό), όσο και τον γυμναστή Σέμπα Μπασκόν, δύο πολύ βασικά όπλα στο προπονητικό τιμ που θα διαμορφωθεί. Τούτη την ώρα ΑΕΚ και Χιμένεθ βρίσκονται σε συνεχή επαφή, επί της ουσίας διευθετούνται όλες οι λεπτομέρειες και μένει να δούμε πότε θα έρθει στην Αθήνα για υπογραφές και ανακοινώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ