Τέλος ο Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό!

Λίγες μέρες μετά το ραντεβού που είχε ο διεθνής φόργουορντ στα γραφεία της «Arcadia» με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού περίμεναν την απάντηση του Ιωάννη Παπαπέτρου στην πρόταση που του έγινε, μιας και, παρά το γεγονός πως η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, ο διεθνής παίκτης αρκέστηκε να πει πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. 

 

 

Αυτή ήρθε σήμερα, καθώς ο Παπαπέτρου  είναι αρνητικός στην πρόταση που του κατατέθηκε για ανανέωση της συνεργασίας με τους Ερυθρόλευκους. Ο βασικός λόγος  της άρνησής του είναι αμιγώς αγωνιστικός και αφορούσε στο ρόλο που θα είχε στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ τη νέα σεζόν

 

 

Ο Παπαπέτρου θεωρεί πως δεν υπάρχει χώρος για εκείνον στη βασική πεντάδα της ομάδας, κάτι το οποίο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό «όχι». 

 

 

Αξίζει ν' αναφερθεί πως ο διεθνής φόργουορντ δεν μπήκε καν σε διαδικασία συζήτησης οικονομικών θεμάτων, κάτι που σημαίνει πως δεν τίθεται θέμα νέου ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

 

 

Αυτό που απομένει να μάθουμε από δω και πέρα, λοιπόν, είναι ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του παίκτη, με τον Παναθηναϊκό, την Χίμκι και την Εφές να έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον. 

 

 

Σε κάθε περίπτωση, ο κύκλος του Ιωάννη Παπαπέτρου στην ομάδα του Πειραιά κλείνει έπειτα από πέντε χρόνια, κατά τα οποία ο διεθνής άσος κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2015, 2016), ενώ είχε και δύο συμμετοχές σε τελικούς της Euroleague (2015, 2017).