Τέλος το σίριαλ: Έμεινε στη Μπαρτσελόνα ο Μέσι, αλλά δήλωσε δυστυχισμένος!

Κατάθεση ψυχής από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα μείνει στη Μπαρτσελόνα παρά τη θέλησή του.

 

 

Το θέμα της παραμονής του Λιονέλ Μέσιστη Μπαρτσελόνα ή όχι, ήταν αυτό που απασχόλησε όλο τον πλανήτη το τελευταίο διάστημα. Από τη στιγμή που και οι «μπλαουγκράνα» και οι αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές στην Ισπανία, ωστόσο, ξεκαθάρισαν ότι το συμβόλαιο του Αργεντινού σούπερ σταρ με την ομάδα ήταν σε ισχύ, όπως και η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ, θεωρούταν σχεδόν σίγουρο ότι ο Μέσι τελικά δεν θα φύγει από την ομάδα στην οποία μεγαλούργησε και έφτασε να θεωρείται ίσως και ο κορυφαίος όλων των εποχών στο Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο.

 

 

Για να συμβεί αυτό, θα έπρεπε ο Λιονέλ Μέσι και η Μπαρτσελόνα να… συρθούν στα δικαστήρια. Ο ίδιος ο 32χρονος σούπερ σταρ, εξήγησε πως αυτό ήταν αδύνατο να συμβεί. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Goal.com, που κατάφερε να εξασφαλίσει το αποκλειστικό του αιώνα, ο Μέσι έκανε σαφές πως παρά την κόντρα του με τον Μπαρτομέου, την πικρία που μπορεί να έχει και τη θέληση να φύγει στην αρχή, εν τέλει μένει στη Μπαρτσελόνα και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το καμάρι της Καταλονίας.

 

 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Λιονέλ Μέσι, έδωσε και μερικές συγκλονιστικές ατάκες. Όπως αυτή για την αντίδραση της συζύγου και των παιδιών του, όταν τους ανακοίνωσε την πρόθεση να φύγει από τη Μπαρτσελόνα. «Όταν τους είπα τη θέλησή μου να φύγω, ζήσαμε ένα τεράστιο δράμα. Όλη η οικογένεια άρχισε να κλαίει, τα παιδιά μου δεν ήθελαν να φύγουμε από τη Βαρκελώνη, ούτε να αλλάξουν σχολείο», είπε χαρακτηριστικά ο Μέσι για το πως βίωσε η οικογένειά του το διάστημα της πιθανής αποχώρησης από τους «μπλαουγκράνα».