Test κορονοϊού, αντισωμάτων και Μοριακός Έλεγχος στο L Medical Λουτρακίου

Πολύς λόγος γίνεται για τα test κορονοϊού ̈COVID19 ιδιαίτερα μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις του τέως πλέον Υπουργού Υγείας κ Βασίλη Κικίλια. Μάλιστα από τις 13 Σεπτεμβρίου τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους εντείνονται και η υποχρέωση για συχνούς ελέγχους γίνεται περισσότερο επιβεβλημένη.

 

Τα test κορονοϊού COVID19 εξυπηρετούν δυο σκοπούς. Ο ένας έχει να κάνει με τη συμμόρφωση στα μέτρα προστασίας του κοινωνικού συνόλου που έχουν επιβληθεί. Ο άλλος, που είναι και πολύ πιο ουσιαστικός, είναι για να διαπιστωθεί όσο πιο νωρίς γίνεται αν έχει προσβληθεί κάποιος από τον επικίνδυνο ιό.

 

Αυτό που έχει σημασία είναι τα τεστ να απεικονίζουν την πραγματική εικόνα του προσερχόμενου για εξέταση και φυσικά να γίνονται σε αξιόπιστα Ιατρικά Κέντρα.

 

Αναζητώντας ένα τέτοιο κέντρο στην περιοχή του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, πληροφορήθηκαμε ότι στο L-Medical διενεργούνται test κορονοϊού.

 

Επικοινωνήσαμε με τη γραμματεία του L Medical και ζητήσαμε να μάθουμε πληροφορίες. Επιβεβαιώσαμε λοιπόν ότι όντως στο L-Medical πραγματοποιούνται test κορονοϊού COVID19, Test Αντισωμάτων (IGG, IGM) καθώς και Μοριακός Έλεγχος PCR.

 

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι το L-Medical είναι Πιστοποιημένο Κέντρο για Rapid Test και για Μοριακά τεστ με άδεια από τον Ιατρικό Σύλλογο και Ε.Ο.Δ.Υ και ΗΔΙΚΑ. Στο χώρο του L-Medical πραγματοποιούνται τεστ και δίνονται τα πιστοποιητικά που είναι απαραίτητα για ταξίδι και για λόγους εργασίας. Φυσικά τα τεστ αυτά γίνονται και για να διαπιστώσει κάποιος αν είναι θετικός είτε αρνητικός στον ιό και να ελέγξει την υγεία του με αξιοπιστία.