Θ. Γεωργίου: Δεν φωτογραφιζόμαστε με κοντά παντελόνια στη φωτιά κύριε Παντελέων

Ο Θανάσης Γεωργίου, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων με τη δημοτική παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας», κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, αναφέρθηκε στην μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και κατέκαψε τα Γεράνεια όρη.

 

Όπως είπε οι ευχαριστίες προς όλους όσους βοήθησαν για την κατάσβεση της είναι αυτονόητες, αλλά αναρωτήθηκε «οι ευθύνες υπάρχουν, θα υπάρξουν κι αν υπάρχουν θα αποδοθούν;».

 

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είτε από αμέλεια, είτε από ολιγωρία, είτε από οτιδήποτε άλλο η φωτιά μας έφυγε μέσα από τα χέρια και δεν είναι δυνατόν να μην υπάρξουν ευθύνες. Ευθύνες οι οποίες θα πάνε στον Εισαγγελέα και από τον Εισαγγελέα στην αίθουσα για να αποδοθούν».

 

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Κώστα Παντελέων είπε:

 

«Και μια συμβουλή θα ‘θελα να δώσω, δεν ήθελα να τη δώσω Αντιδήμαρχε, δεν φωτογραφιζόμαστε ποτέ με βερμούδα στις φωτιές. Ποτέ. Ποτέ γιατί δεν δίνουμε εμπιστοσύνη», δήλωση που προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο αντιδράσεις.

 

Τέλος αναφέρθηκε στον προαστιακό και στις διαμαρτυρίες μερίδας συμπολιτών μας, αλλά και σε μια παράλειψη στην κατασκευή της πλατείας μπροστά από την εκκλησία της Παναγίας Γιάτρισσας.

 

Δείτε το video: