Θανάσης Ευθυμιάδης: Φωτογραφίζει ολόγυμνη τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς!

Μία φωτογραφία που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε, πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Θανάσης Ευθυμιάδης...

 

Μία φυσική «μάσκας ομορφιάς» με θεραπευτικές ιδιότητες έκανε στην παραλία η Άννα Δημητρίεβιτς και ο σύζυγός της δεν δίστασε να την απαθανατίσει ολόγυμνη στην παραλία.

 

Το ζευγάρι επισκέφθηκε το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, το μεσημέρι της Τρίτης (25/8)! Άλειψαν τη γκρίζα λάσπη που γυαλίζει στον ήλιο στο πρόσωπο και τα μαλλιά τους, ενώ κολύμπησαν με αργές κινήσεις μέσα αυτή.

 

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, δεν δίστασε να φωτογραφίσει τη σύζυγό του ξαπλωμένη και ολόγυμνη μέσα στη λάσπη! Πόσταρε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε:

 

«Αν περνάτε από Καβάλα, μη χάσετε την ευκαιρία να πάτε στα ιαματικά λασπόλουτρα! Μοναδική εμπειρία. Το σώμα βουλιάζει μέσα στο ρευστό χώμα. Η Γη σε καταπίνει και σε θεραπεύει (δερματικά, αρθροπαθείες, ως καλλυντικό σκεύασμα κλπ). Χωμάτινο άγαλμα στη φώτο η Άννα μου. Την αγαπώ γιατί με εμπιστεύεται και βουτάει ακόμα και στις λάσπες μαζί μου!!».