Θανάσης Μουζάκης: "Κάποιοι επιλέγουν την πόλωση. Εμείς απλά διαφέρουμε..."

Με μια δηκτική ανάρτηση ο Θανάσης Μουζάκης αντέδρασε σε ανυπόγραφη δημοσίευση στη σελίδα στο facebook τοπικού blog, που ψευδώς ισχυριζόταν ότι για την πρόσφατη τοποθέτησή του στη θέση του Aντιδημάρχου Καθοριότητας και Πρασίνου, κίνητρο υπήρξε μεταξύ άλλων μια... παχυλή ανταμοιβή.

 

Ο Θανάσης Μουζάκης απάντησε μέσω της προσωπικής του σελίδας διαψεύδοντας κατηγορηματικά τους ψευδείς ισχυρισμούς, επιστρέφοντας την λάσπη που εξαπολύθηκε εις βάρος του, στους ανώνυμους συκοφάντες του.

 

Ακολουθεί ολόκληρη η απάντηση του Θανάση Μουζάκη:

 

"Άργησε αλλά, τελικά λειτούργησε ο μηχανισμός λάσπης. Μάλλον είχαν στείλει τους επικοινωνιολόγους τους να μαζέψουν λάσπη από τα ρέματα του Λουτρακίου, μετά τη βροχή που πότισε χθες την περιοχή και σήμερα επιδόθηκαν στο αγαπημένο τους άθλημα: τις λασπομαχίες. Μαζί με την λάσπη όμως, οι γυρολόγοι παντός -εθνικού και αυτοδιοικητικού- καιρού, συκοφαντούν, χωρίς κανέναν δισταγμό και φραγμό, θίγοντας αξίες και συνειδήσεις και κυρίως, αποκρύπτοντας την αλήθεια. Δεν περίμενα κάτι άλλο από αυτούς που το μόνο που ξέρουν να κάνουν στην πολιτική είναι σαθρές καταγγελίες και ψεύδη.

 

ΟΧΙ κύριοι ανώνυμοι λασπολόγοι, δεν πληρώνομαι για την αντιδημαρχία μου από το Δήμο. Παρέχω τις υπηρεσίες μου ΑΜΙΣΘΙ. Άρα, τα επιχειρήματά σας για τα 20.000 ευρώ που δήθεν θα πάρω από την αντιδημαρχία, καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος.

 

ΟΧΙ κύριοι ανώνυμοι λασπολόγοι, δεν έφυγα από κανέναν συνδυασμό. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη σας και αναλογιστείτε πόσα κόμματα και πόσους συνδυασμούς έχετε αλλάξει εσείς τα τελευταία χρόνια και αφήστε τα υπόλοιπα.

 

Και για να τελειώνουμε: Ο κ. Λογοθέτης με διέγραψε πριν 14 μήνες από τον συνδυασμό του. Εάν λοιπόν υπάρχει κάποιος που δεν σεβάστηκε τις ψήφους των δημοτών που τον εξέλεξαν, αυτός σίγουρα δεν είμαι εγώ. Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που απαντάω σε ανώνυμους λασπολόγους. Εσείς, επιλέγετε την πόλωση και τον λαϊκισμό, ενώ εμείς αφιερώνουμε το χρόνο μας σε ουσιαστική δουλειά και έργα για τους δημότες μας, διατηρώντας καθαρό το πολιτικό σκηνικό. Άλλωστε, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ έλεγε: «δεν θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου, αν σταματάς συνεχώς για να πετάξεις πέτρες σε κάθε σκυλί που γαβγίζει».

 

Συνεχίζουμε με συστηματική δουλειά, με πρόγραμμα και σχεδιασμό να παράγουμε έργο και να αναβαθμίζουμε αισθητικά, λειτουργικά και περιβαλλοντικά κάθε γωνιά του Δήμου μας".