Θανάσης Μουζάκης: "Με την δική σας εντολή στις 8 Οκτωβρίου θα είμαι μάχιμος ξανά με δήμαρχο τον Γιώργο Γκιώνη"

Το δικό του μήνυμα προς τους δημότες, απευθύνει ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Θανάσης Μουζάκης...

 

Αναλυτικά:

 

Οδεύουμε πλέον προς την τελική ευθεία για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

 

Είμαι ευτυχής που αποτελώ μέλος ενός πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου άξιων συνυποψηφίων μου που όλοι μαζί δίνουμε την μάχη για να βγούμε νικητές!

 

Ως Αντιδημαρχος αυτής της Δημοτικής αρχής μαζί με τους συναδέλφους μου υλοποιήσαμε έργα για την βελτίωση και ανάπτυξη του Δήμου μας, όμως υπάρχουν πολλά ακόμη έργα που θα υλοποιηθούν.

 

Η αγάπη για τον τόπο μου και η ενασχόληση μου με τα κοινά αποτελεί πλέον υποχρέωση για εμένα, να δώσω τον αγώνα μου και σε αυτή την μάχη! Και με την δική σας εντολή στις 8 Οκτωβρίου θα είμαι μάχιμος ξανά στα έδρανα του Δημοτικού συμβουλίου με δήμαρχο τον Γιώργο Γκιώνη.

 

Μόνη δύναμη είναι η δική σας στήριξη με την συμμετοχή σας.

 

Σας καλώ όλους να δώσετε το παρόν και να αγκαλιάσετε αυτήν την προσπάθεια συγκρίνοντας την καθημερινή παραγωγή έργου με την καθημερινή παραγωγή τοξικότητας!

 

Συγκρίνοντας την αποτελεσματικότητα γιατί έχουμε να πούμε και να δείξουμε πολλά στους δημότες μας,με την στείρα χωρίς ουσία αντιπολίτευση!

 

Ο τωρινός και μελλοντικός δήμαρχος ο Γιώργος Γκιώνης έχει αποδείξει ότι έχει τη γνώση, την εμπειρία και την ομάδα να διασφαλίσει ότι ο Δήμος μας θα πάει ακόμα πιο μπροστά,βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας,και ολοκληρώνοντας έργα πνοής για τον τόπο μας!

 

Ας τον εμπιστευτούμε λοιπόν!!

 

Σας ευχαριστώ θερμά όλες και όλους σας και δηλώνω το αυτονόητο και αυτό που έχετε διαπιστώσει όλοι σας, ότι είμαι και θα είμαι καθημερινά δίπλα σας!!