Θανάσης Μουζάκης: "Οι Έλληνες ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και να τα καταφέρνουμε"

"Δυστυχώς η Εθνική αυτή Επέτειος φέτος βρίσκει την Χώρα μας σε μια πρωτόγνωρη δυσκολία, τόσο με την κρίση στα σύνορα μας όσο και με μια πανδημία με χιλιάδες θύματα παγκοσμίως. Ενωμένοι όμως και ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών θα ξεπεράσουμε αυτόν τον "αόρατο εχθρό" αυτόν τον "ιδιαίτερο κίνδυνο" και του χρόνου θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια της απελευθέρωσης του Έθνους μας όπως μας αρμόζει".

 

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού "Με τους Πολίτες Μπροστά", Θανάσης Μουζάκης, στην προσωπική σελίδα του σε γνωστό Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης...

 

Αναλυτικά:

 

《Είμαστε εις το 《εμείς》 κι οχι είς το εγώ》

"ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ"

 

Οι αρχές και τα ιδεώδη της Επανάστασης του 1821 δεν έχουν σταματήσει να εμπνέουν ακόμα και σήμερα τους Έλληνες δίνοντας μας εμψύχωση, τόσο στους δύσκολους καιρούς όσο και στους κινδύνους που ζούμε.

 

Μια διπλή εορτή για την Πατρίδα μας, τόσο με την απόδοση τιμών στους ήρωες του 1821 όσο και με την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου για την Ορθοδοξία μας.

 

Μια ημέρα Εθνικής μνήμης, επέτειος αναγέννησης του Ελληνισμού, αλλά και Θρησκευτικής κατάνυξης αυτή της 25ης Μαρτίου, όπου και σηματοδοτεί τον δρόμο προς την Ελευθερία αλλά και την ανάγκη υπεράσπισης αξιών όπως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΟΜΟΨΥΧΙΑ, Κ.Λ.Π.....

 

Ένας σταθμός στην Ιστορία του Κράτους μας, με διδακτικά μηνύματα για το οτι μια απόφαση του Λαού μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω, και οι Έλληνες έχουν αυτή την ιστορική παρακαταθήκη για να θέτουν τα θεμέλια της Εθνικής συνέχειας μας.

 

Δυστυχώς όμως η Εθνική αυτή Επέτειος φέτος βρίσκει την Χώρα μας σε μια πρωτόγνωρη δυσκολία, τόσο με την κρίση στα σύνορα μας όσο και με μια πανδημία με χιλιάδες θύματα παγκοσμίως.

 

Μια κρίση όπου στην πρώτη γραμμή στις μάχες αυτές βρίσκονται τόσο οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, όσο και το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Παραιατρικό Προσωπικό των Δομών Υγείας αλλά και οι Ερευνητές και οι Επιστήμονες που εργάζονται για να βρουν το εμβόλιο της Πανδημίας.

 

Ενωμένοι όμως και ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών θα ξεπεράσουμε αυτόν τον "αόρατο εχθρό" αυτόν τον "ιδιαίτερο κίνδυνο" και του χρόνου θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια της απελευθέρωσης του Έθνους μας όπως μας αρμόζει.

 

Και αυτό γιατί εμείς οι Έλληνες ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και να τα καταφέρνουμε, έχοντας πίσω μας ενα παρελθόν που πάντα μας δίδασκε και εξακολουθεί να μας διδάσκει.....

 

Ένα παρελθόν που μας υποχρεώνει να ακολουθούμε πάντα το δρόμο της Δημιουργίας και της Ενότητας.

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.