Θανάσης Μουζάκης: "Όσα δεν φτάνει η αλεπού..."

Τη δική του απάντηση, στο κείμενο του Γιώργου Γρηγοράκου, που κατηγόρησε τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού "Με τους πολίτες μπροστά" ότι "αποχώρησαν κατά τις ενδείξεις προσχηματικά για να μην αναγκαστούν να καταψηφίσουν την τουριστική πρόταση-πρόγραμμα του Δημάρχου Γεωργίου Γκιώνη", έδωσε μέσω ανάρτησης σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μουζάκης...

 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο κείμενό του με τίτλο "όσα δεν φτάνει η αλεπού", "προφανώς και αν ήμασταν εκεί θα το είχαμε ψηφίσει και έτσι, θα είχε καταρτιστεί σχέδιο Δράσης για τον Τουρισμό γιατί είναι απαράδεκτο ένας Τουριστικός Δήμος όπως ο Δήμος μας να μην έχει σχέδιο για την τουριστική ανάπτυξη του". Καταλήγοντας, ο Θανάσης Μουζάκης, αφήνει σαφή υπονοούμενα για τις σχέσεις των 3 παρατάξεων, καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, "Αναμένουμε την διάρκεια της συγκατοίκησης των 3 της 《πολυκατοικίας》!!!!!!!!"!

 

Ολόκληρο το κείμενο του Θανάση Μουζάκη:

 

Σχετικά με το δημοσίευμα τοπικού μπλογκ και όσο αφορά τις μαντικές ικανότητες του συντάκτη , οτι η αποχώρηση μας απο το Δημοτικό Συμβούλιο της 24/2 ήταν προσχηματική για να μην καταψηφίσουμε το 5ο θέμα (Κατάρτιση Προγράμματος Δράσεων Τουριστικής Προβολής του Δήμου μας 2020-2023), ώστε να μη διαταράξουμε την παραταξιακή μας αλληλεγγύη προς τον Γιώργο Γκιώνη έχω να πω τα εξής:

 

Η παράταξη μας αποχώρησε απο το Δημοτικό Συμβούλιο πριν καν τελειώσουν τα προ ημερησίας θέματα και σίγουρα πριν το 5ο επίμαχο θέμα για λόγους που δηλώσαμε εκεί. Όμως πέρα από οποιεσδήποτε διαφωνίες, εδώ δεν τίθεται θέμα καταψήφισης του θέματος, δεν αφορά κανέναν L.T.O με τον οποίο ουκ ολίγες φορές έχουμε σαν παράταξη εκφράσει τις διαφωνίες μας,αφορά μόνο την Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού που έχει οριστεί απο το Δημοτικό Συμβούλιο και σε αυτή συμμετέχουν και οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, όπως και αυτή του κ. Καραπανάγου που με τόσο στόμφο εκθειάζετε(αναμενόμενο βέβαια).

Έτσι λοιπόν προφανώς και αν ήμασταν εκεί θα το είχαμε ψηφίσει,και θα είχε καταρτιστεί σχέδιο Δράσης για τον Τουρισμό γιατί είναι απαράδεκτο ένας Τουριστικός Δήμος όπως ο Δήμος μας να μην έχει σχέδιο για την τουριστική ανάπτυξη του, πέρα από τις όποιες διαφορές μεταξύ μας.

Και επειδή η παράταξη του κ. Καραπανάγου από τις 5 προτάσεις που κατέθεσε στην επιτροπή προτάθηκαν οι 3 για ποιο λόγο δεν επανήλθε στο Δημοτικό Συμβούλιο με όλες τις προτάσεις για να ψηφιστούν αφού υπήρχε και πλειοψηφία των 3 συνδυασμών της αντιπολιτευσης;

Γιατί οι καταψηφίσαντες της αντιπολίτευσης δεν καταθέσατε μια ολοκληρωμένη δική σας πρόταση όπου και θα πέρναγε;

 

.Επανέρχομενος και πάλι στην προσχηματική αποχώρηση μας απο το Δημοτικό Συμβούλιο όπως γράφτηκε προκειμένου να μην ψηφίσουμε το θέμα(και σε ρόλο πυθίας ο συντάκτης) έτσι ώστε μην διαταράξουμε την παραταξιακή αλληλεγγύη μας στον κ. Γκιώνη τους λέω τα εξής:

Δείτε το βίντεο της τοποθέτησης του Κώστα Λογοθέτη απο το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στις 24/2 και θα αναιρέσετε όσα λέτε και υπονοείτε.

Αναμένουμε την διάρκεια της συγκατοίκησης των 3 της 《πολυκατοικίας》!!!!!!!!!