Θανάσης Μουζάκης σε Μαρία Πρωτοπαππά: "Ραντεβού τον Οκτώβριο στα μαρμαρένια αλώνια!"

Τη δική του απάντηση στην επικεφαλής της Δύναμης Δημιουργίας, Μαρία Πρωτοπαππά, δίνει με ανάρτησή του σε γνωστό Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Θανάσης Μουζάκης, στην οποία είναι μαζί με τον Σωτήρη Πέρρα.

 

Τονίζει δε, "Θα σας συνιστούσα να σταματήστε τον αντιπολιτευτικό οίστρο από τον οποίο έχετε καταληφθεί και να δείτε τα πράγματα με καθαρό μυαλό, να ασχοληθείτε με τα πραγματικά προβλήματα αυτού του τόπου, να βγείτε έξω στην κοινωνία, να περπατήσετε στους δρόμους και τις γειτονιές, να μιλήσετε με τους δημότες", ενώ δίνει "ραντεβού τον Οκτώβριο στα μαρμαρένια αλώνια!"...

 

Αναλυτικά:

 

Εσείς κοιτάξτε να ανακοινώνετε υποψηφίους και αφήστε εμάς να ανακοινώνουμε το έργο μας!!! 

 

Κυρία Πρωτοπαππά,

 

Η προσφιλής τακτική σας να διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα με ανούσιες και μονότονες ανακοινώσεις, μόνο και μόνο για να κάνετε φθηνή αντιπολίτευση, είναι γνωστή σε όλους μας. Θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι η κριτική είναι θεμιτή όταν αυτή συνοδεύεται από προτάσεις. Από εσάς, τα τελευταία χρόνια και ειδικά τώρα – που πιέζεστε προφανώς προεκλογικά-, η αντιπολιτευτική σας δράση ξεπερνά τα όρια της καταστροφολογίας….

 

Θα σας συνιστούσα λοιπόν να σταματήστε τον αντιπολιτευτικό οίστρο από τον οποίο έχετε καταληφθεί και να δείτε τα πράγματα με καθαρό μυαλό, να ασχοληθείτε με τα πραγματικά προβλήματα αυτού του τόπου, να βγείτε έξω στην κοινωνία, να περπατήσετε στους δρόμους και τις γειτονιές, να μιλήσετε με τους δημότες.

 

Εγώ έχω αποδείξει, τα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά πως έχω δώσει καθημερινούς αγώνες για το καλό του τόπου μου και αυτό θα συνεχίσω να κάνω, είτε σας αρέσει είτε σας ενοχλεί!

 

Και συνεχίζω.., οι σχέσεις μου με τον κ. Πέρρα και τους υπόλοιπους Αντιδημάρχους είναι άριστες. Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις ούτε να διαστρεβλώσετε την εικόνα της δημοτικής Αρχής με δόλιο τρόπο σπέρνοντας έριδες. Η αποτελεσματικότητα ενός Αντιδημάρχου δεν αποτυπώνεται από τον τρόπο που επιλέγει ο ίδιος να προβάλλει το έργο του. Ο κ. Πέρρας, με μακρά πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχει αποδείξει πως τόσο οι πολίτες όσο και εμείς, οι συνεργάτες του στον Δήμο, αναγνωρίζουμε την εργατικότητα και συνέπειά του σε κάθε θέσης ευθύνης που έχει αναλάβει.

 

Η καθαριότητα είναι μία διαρκής μάχη στην οποία εμείς ανταποκρινόμαστε με σχέδιο, πρόγραμμα και σκληρή δουλειά!

 

Καθημερινά, επισκέπτομαι τις γειτονιές, συνομιλώ με κατοίκους και επαγγελματίες και όλοι μαζί, η Δημοτική Αρχή, οι Αντιδήμαρχοι, το προσωπικό του Δήμου και οι δημότες συνεργαζόμαστε για να βελτιώσουμε την εικόνα του Δήμου μας.

 

Στόχος μας είναι ένας Δήμος καθαρός και νοικοκυρεμένος!

 

Στόχος μας είναι να ενημερώνουμε τους δημότες μας για τις δράσεις μας.

 

Εσείς κοιτάξτε να ανακοινώνετε υποψηφίους και αφήστε εμάς να ανακοινώνουμε το έργο μας!!!

 

Καλό αγώνα, με υγεία! Ραντεβού τον Οκτώβριο στα μαρμαρένια αλώνια!