Θερμές ευχαριστίες του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου στον "Όμιλο Μαντάς"

Το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου συμμετέχει στο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Ιατρική Απόβαση” που διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε).

 

Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος Φοιτητές Ιατρικής Ελληνικών Πανεπιστημίων θα φιλοξενηθούν για τέσσερα (4) δεκαήμερα προκειμένου να εκπαιδευτούν στην λειτουργία της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, σε κλινικές δεξιότητες, αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και γενικώς σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης. Όλα αυτά βέβαια υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των ιατρών του ΚΥ Λουτρακίου, οι περισσότεροι των οποίων έχουν σημαντική διδακτική εμπειρία και είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων.

 

Αρωγός στο πρόγραμμα στάθηκε ο όμιλος ξενοδοχείων “Μαντάς”, που ανέλαβε την φιλοξενία των φοιτητών και τον οποίο ευχαριστούμε θερμώς.

 

Πιστεύοντας ότι όλοι μας πρέπει να συμμετέχουμε ώστε να αναδείξουμε τον Δήμο μας σε ένα σημαντικό κόμβο όχι μόνο τουρισμού,αθλητισμού και τεχνών αλλά και σε τόπο συνάντησης επιστημονικών εταιριών και ανταλλαγής επιστημονικής γνώσης μεταξύ νέων και παλαιότερων συναδέλφων, η Διεύθυνση του ΚΥ προσανατολίζεται στην συμμετοχή της και σε άλλα επιστημονικά προγράμματα στο μέλλον.

 

Επιπλέον, προσεχώς θα οργανώσουμε ημερίδες για την ενημέρωση του κοινού σε κοινά ιατρικά θέματα που αφορούν μεγάλο ποσοστό ασθενών, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, η αρτηριακή υπέρταση, λοιμώξεις της κοινότητας κ.α.