Θερμό επεισόδιο Γκιώνη - Καραπανάγου στο Δημοτικό Συμβούλιο (video)

”Θερμό επεισόδιο” εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης στην αίθουσα του δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, καθώς επικράτησε ένταση ανάμεσα στο Γιώργο Γκιώνη και το Γιάννη Καραπανάγο...

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Γκιώνης, διέκοψε τον Γιάννη Καραπανάγο, λέγοντάς του ότι "εσείς νομίζετε ότι είστε ακόμα στην Αστυνομία". Ο Γιάννης Καραπανάγος, προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του και του απάντησε "εγώ σέβομαι και το παρελθόν σας και την ιδιότητά σας και δεν κάνω αναφορά αν ήσασταν καλός ή κακός οικονομολόγος."

 

Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, για να οξυνθούν και πάλι στο τέλος της ομιλίας του επικεφαλής του συνδυασμού "Αλλάζουμε Μαζί", Γιάννη Καραπανάγου, όταν αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στην Καρδίτσα για να παραστεί στην εκδήλωση παρουσίασης του P.A.D.A., (PROTECTION AGAINST DRUG ADDICTION), την πρώτη οργανωμένη συνεργατική προσπάθεια που γίνεται στην Ελλάδα, ενάντια στη σύγχρονη μάστιγα των ναρκωτικών στο οποίο είναι ιδρυτικό μέλος.

 

Συγκεκριμένα, ανέφερε κλείνοντας "εγώ μπορώ ανά πάσα στιγμή να σας αναφέρω τους λόγους που είμαι υπερήφανος για την επαγγελματική μου ιδιότητα. Ελπίζω να μπορέσετε να πείτε και εσείς το ίδιο ως δήμαρχος".

 

Η τελευταία πρόταση του Γιάννη Καραπανάγου, οδήγησε σε ξέσπασμα του Δημάρχου: