Θεσσαλονίκη: Γυναίκα κατήγγειλε δύο άνδρες για απόπειρα κακοποίησης και συνελήφθη και εκείνη!

Μια γυναίκα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, κατήγγειλε δύο άνδρες πως αποπειράθηκαν να την κακοποιήσουν σεξουαλικά. Ωστόσο, έπειτα από τη σύλληψη των υπόπτων από άνδρες της Αστυνομίας, χειροπέδες πέρασαν και στην καταγγέλουσα.

 

Η αρχή αυτής της περίεργης ιστορίας έγινε, όταν άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν έναν 39χρονο ημεδαπό και έναν 40χρονο αλλοδαπό στην περιοχή της λίμνης Ωραιοκάστρου, ύστερα από τηλεφώνημα 32χρονης γυναίκας, η οποία κατάγεται από την Αρμενία.

 

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σύμφωνα με τα λεγόμενά της γυναίκας, η ίδια μαζί με τους δύο άνδρες έφτασαν στη λίμνη Ωραιοκάστρου τα ξημερώματα της Κυριακής για βόλτα και έκατσαν σε ένα παγκάκι.

 

Κάποια στιγμή όπως ισχυρίστηκε, αφού ο ημεδαπός απομακρύνθηκε, ο 40χρονος άνδρας που έμεινε μαζί της, άρχισε να την θωπεύει, με αποτέλεσμα εκείνη να ξεφύγει από κοντά του και να κρυφτεί.

 

​Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία από το κινητό της και έτσι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, προχώρησαν στη σύλληψη των δύο ανδρών.

 

Κατά τη διάρκεια των ερευνών ωστόσο από τις αρχές, διαπιστώθηκε πως η 32χρονη από την Αρμενία δεν κατείχε τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη διαμονή της στη χώρα μας, ενώ εκκρεμεί εις βάρος της και δικαστική απόφαση. Έτσι, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και την ίδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ