Θετικός στον κορονοϊό ο Μπάμπης Τετράδης

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Μπάμπης Τετράδης, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι βρέθηκε θετικός στην Covid-19, μολονότι έχει εμβολιαστεί. Εμφανίζει συμπτώματα παρόμοια με της γρίπης και θα μπει σε καραντίνα για 10 ημέρες.

 

Καλημέρα!!!

 

Από χθες είμαι σε δεκαήμερη καραντίνα στο σπίτι μου μετά τη διάγνωση ότι είμαι θετικός στον κορονοϊό.

 

Παρά το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος από 15-02-2021 και λαμβάνω όλα τα μέτρα προστασίας άγνωστο πώς μολύνθηκα.

 

Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας είναι ότι τόσο τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου, οι στενοί μου συνεργάτες, όσο και όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου το τελευταίο πενθήμερο, εφόσον είναι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν και απλά να κάνουν προληπτικά ένα rapid-test αν έχουν κάποιο σύμπτωμα

 

Επειδή λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας έρχομαι αναγκαστικά σε επαφή με δεκάδες ανθρώπους Θεώρησα υποχρέωση μου να σας ενημερώσω

 

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του ΤΕΠ του ΓΝ Κορίνθου για το ενδιαφέρον και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν τον Πρόεδρο του νοσοκομείου Γρήγορη Καρπούζη τον διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής Κώστα Μπάρλα και τον Επιμελητή γιατρό Σωτήρη Παπαδημητρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ