Θλίψη στην Περαχώρα! "Έφυγε" ο Παναγιώτης Παππάς

«Έφυγε» σήμερα το πρωί για τη γειτονιά των αγγέλων, ο Παναγιώτης Παππάς (Πέκας) σε ηλικία 67 ετών...

 

Ο Παναγιώτης Παππάς αφιέρωσε τη ζωή του στον εθελοντισμό μετά τη συνταξιοδότησή του με πολλές δράσεις στο Δήμο και συνεχή παρουσία στους Εθελοντές εν δράσει και σε πληθώρα εθελοντικών δράσεων...

 

Ο Παναγιώτης Παππάς, το τελευταίο διάστημα, νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Κορίνθου, καθώς έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο, ενώ είχε νοσήσει και από κορονοϊό.

 

Ο Παναγιώτης Παππάς αφήνει πίσω του την αγαπημένη του γυναίκα Φωτεινή (Φωφώ, επίσης εθελόντρια) , τις δύο αγαπημένες του κόρες Αλεξάνδρα (Προϊσταμένη των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου) και την Χρυσάνθη καθώς και τα αγαπημένα του εγγονάκια.

 

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί, αύριο το μεσημέρι στις 12, στο Νεκροταφείο της Περαχώρας, με όλα τα μέτρα που απαιτούνται βάσει των μέτρων της Κυβέρνησης.

 

Κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι αναφέρθηκαν στο χαμό του, εκφράζοντας τη βαθειά θλίψη τους, ενώ ανακοίνωση εξέδωσαν οι Εθελοντές εν δράσει:

 

Ημέρα βαρυ πένθους για τον εθελοντισμό! Θρηνούμε για την απώλεια ενός από τους ομορφοτερους ψυχικά εθελοντές με διάθεση για προσφορά στον τόπο μας! Πάντα γεμάτος χαμόγελο, όρεξη και διάθεση για ανιδιοτελή εργασία!! Πάνο να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπασει! Βρες και τον ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ να του πεις οτι δεν τον ξεχνάμε! Να μας προσέχετε από εκεί ψηλά...