Θοδωρής Πέτρου: Διαπιστώσεις, αναθέσεις και «έργα» 30 μέρες πριν τις εκλογές

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 23 Απριλίου, ο Θοδωρής Πέτρου ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Με τους Πολίτες Μπροστά», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανάγκη ναυαγοσωστικής κάλυψης στα Πευκάκια των Αγίων Θεοδώρων.

 

 

Με βάση την προκήρυξη σχετικού διαγωνισμού, με καταληκτική ημερομηνία την 3η Μαϊου, που προβλέπει την εγκατάσταση ενός επιπλέον ναυαγοσωστικού πύργου στην παραλία Λουτρακίου, οι εργασίες που προβλέπονται για τα Πευκάκια αφορούν στην αντικατάσταση του υπάρχοντος πύργου και όχι στην εγκατάσταση ενός ακόμα, κάτι απολύτως αναγκαίο καθώς ένας και μόνο ναυαγοσωστικός πύργος δεν επαρκεί για να καλυφθεί με ασφάλεια η συγκεκριμένη παραλία, όπως επισήμανε ο κ. Πέτρου. Και αναρωτήθηκε γιατί δεν το προέβλεψε αυτό η δημοτική αρχή.

 

 

Ο Θοδωρής Πέτρου αναφέρθηκε ακόμα στο θέμα του βιολογικού των Αγίων Θεοδώρων και όπως είπε «αφού γίναμε πανελληνίως γνωστοί, να μην πω ρεζίλι στα μέσα ενημέρωσης, για τις φωτιές που βάζαμε σαν Δήμος για τα κλαδιά… βλέπω επιτέλους, ήρθε η ώρα να κάνουμε το αυτονόητο. Πήγαμε και πήραμε κλαδοτεμαχιστή. Γιατί θυμάμαι τότε και τον κύριο Αντιδήμαρχο καθαριότητας που μου έλεγε τι να κάνουμε, τι να κάνουμε και του έλεγα κλαδοτεμαχιστή και έλεγε δεν έχουμε λεφτά. Τα βρήκαμε τα λεφτά τώρα και τα πληρώσαμε στις 18 Απριλίου. Δηλαδή τελευταία στιγμή κάναμε κάτι μετά από 5 χρόνια…».

 

 

Σχετικά με το Spa είπε ο Θοδωρής Πέτρου είπε: «σε όλες τις τοποθετήσεις μου είχα μιλήσει για business plan, για το ότι το έργο έφτασε να κοστίσει 20 και πλέον εκατομμύρια… και είχα πει χαρακτηριστικά ότι 200 χρόνια θέλουμε για να το αποπληρώσουμε και τώρα ακούω δυστυχώς την κυρία Πρωτοπαππά, ενώ ήταν αναπληρώτρια Δήμαρχος και ήταν παρούσα σε όλες τις γενικές συνελεύσεις όταν τα έλεγα αυτά, δεν την είδα να έχει την ίδια ευαισθησία… και σήμερα το διαπιστώνουμε ότι δεν πρόκειται να πάρουμε πίσω αυτά τα λεφτά 30 μέρες πριν τις εκλογές…»

 

 

Τέλος έθεσε και δύο ερωτήματα για απευθείας αναθέσεις της τελευταίας στιγμής…

 

 

Δείτε στο video που ακολουθεί ολόκληρη την τοποθέτηση του Θοδωρή Πέτρου: