Θοδωρής Πέτρου: Η έξυπνη εφαρμογή που λύνει προβλήματα της καθημερινότητας

Με ένα σύντομο βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα, επέλεξε ο νέος Αντιδήμαρχος Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Νέων Τεχνολογιών, Θοδωρής Πέτρου να ενημερώσει τους πολίτες για τη δυνατότητα που τους δίνεται μέσω της εφαρμογής Novoville να καταγράψουν, να φωτογραφίσουν και να στείλουν άμεσα στο δήμο όλα τα ζητήματα καθημερινότητας που εντοπίζουν, προκειμένου οι αρμόδιες υπηρεσίες να τα επιλύσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

 

Ο Θοδωρής Πέτρου, προτρέπει όλους τους πολίτες να κατεβάσουν στα κινητά τους τηλέφωνα την εφαρμογή, βοηθώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τις δημοτικές υπηρεσίες να αλλάξουν το Δήμο προς το καλύτερο.

 

Μέσα από το Novoville, οι δημότες και επισκέπτες του Δήμου έχουν τη δυνατότητα αποστολής αιτημάτων για τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία της πόλης, άμεσα και χωρίς κόστος ή γραφειοκρατικές διαδικασίες. Μπορούν να δηλώνουν σε πραγματικό χρόνο προβλήματα που συναντούν στην καθημερινότητά τους, όπως π.χ. καμένες λάμπες, λακκούβες στο οδόστρωμα, εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα, μέχρι και έκτακτα περιστατικά που απαιτούν την δημοτική συνδρομή. Κάθε φορά που ένα ζήτημα επιλύεται, ο δημότης λαμβάνει ζωντανή ενημέρωση στο κινητό του τηλέφωνο.