Θοδωρής Πέτρου: "Μην περιμένετε την απαγόρευση της κυκλοφορίας για να μείνετε σπίτι"

Ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Θοδωρής Πέτρου με αφορμή τις προσπάθειες που καταβάλλει το Ιατρικό προσωπικό καθώς και τα μέτρα προφύλαξης που λαμβάνονται εντός και εκτός των συνόρων, για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονοιού, ανέφερε σε γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

 

Ωραία τα χειροκροτήματα, αλλά είναι καλό να θυμόμαστε ΠΑΝΤΑ αυτούς που θέτουν τις ζωές τους σε κίνδυνο για την προστασία μας. Όμως για να επανέλθω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Παρατηρώντας τα δεδομένα από τη σελίδα worldometers, φαίνεται ότι ακόμα και μετά από ένα μήνα η ευθεία στην καμπύλη στη γειτονική χώρα, δεν έχει έρθει και συνεχίζει να αυξάνεται με 3.497 κρούσματα σε μια μέρα! Για αυτό ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να εμποδίσουμε τη διασπορά! Επίσης τεστ πλέον γίνεται ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ κρούσματα! Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων στην κοινότητα είναι πολύ μεγαλύτερος και αυτό πάει ξανά στους βολταδoρους όπως σε άλλη δημοσίευση! Δυστυχώς όμως υπάρχουν και άλλοι που προκαλούν αντίστοιχη ζημιά στον περιορισμό, είναι η νέα κατηγορία, που θα την ονομάσω παρταδωροι και παρατηρείται σε νέους ανθρώπους. Το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ το έχουν μετατρέψει σε ΚΑΛΩ ΦΙΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΡΟΥΜΕ, ΤΡΩΜΕ, ΠΙΝΟΥΜΕ και ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ.

 

Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο από όλα, γιατί θα δεις έναν τρίτο ο οποίος μετά θα φύγει από το σπίτι και σε περίπτωση που είναι ασυμπτωματικος φορέας, αυτός θα μεταδόσει τον ιό κάνοντας ακόμα πιο επικίνδυνη την εξάπλωση του. Η μέση περίοδος επωασης του ιού σύμφωνα με μελέτες είναι 5.2 μέρες και φτάνει ακόμα και τις 14… Εσείς θυμάστε πόσους έχετε δει, χαιρετήσει, από την Καθαρά Δευτέρα και είστε τόσο βέβαιοι που θα πάτε στους αγαπημένους σας γονείς, παππούδες να τους φιλήσετε, να φάτε μαζί και να τους αγκαλιάσετε; ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ είναι η απάντηση..ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ! Αν θέλετε παρέα καθίστε μαζι με τους φίλους σας όλο το διάστημα, δεν σας το απαγορεύει κάνεις! Προστατέψτε την κοινωνία μας! Μην περίμενετε την απαγόρευση της κυκλοφορίας να σας το επιβάλλει και αυτό. Οι πρώτες εβδομαδες είναι κρίσιμες για τον περιορισμό, μετά θα είναι αργά…