Θοδωρής Πέτρου: "Να δημιουργηθεί ένα αθλητικό κέντρο στους Αγίους Θεοδώρους"

Θέμα για μετεγκατάσταση του γηπέδου των Αγίων Θεοδώρων, έθεσε ο Θοδωρής Πέτρου στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων. Ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης "Με τους Πολίτες Μπροστά", τόνισε ότι η μετεγκατάσταση του γηπέδου προβλέπεται από το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο και πρότεινε τα χρήματα που θα πάρει ο Δήμος για την αποκατάσταση των ζημιών του ήδη υπάρχοντος γηπέδου, να δοθούν για τη δημιουργία ενός νέου γηπέδου ποδοσφαίρου σε άλλη θέση, το οποίο θα ανοίξει ουσιαστικά το δρόμο για τη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου στην περιοχή...

 

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: "Η θέση που βρίσκεται τώρα το γήπεδο, δεν είναι η βέλτιστη. Δημιουργεί μια ανάγκη μετακίνησης για τους γονείς και τους φίλους της ομάδας. Επίσης, εκτός από τα έργα αποκατάστασης των ζημιών του υπάρχοντος γηπέδου, θα πρέπει να οριοθετηθεί το ρέμα που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο για να μην συμβεί ξανά το ίδιο γεγονός, να γίνουν αποστραγγιστικά έργα κτλ... Υπάρχει όμως η δυνατότητα και η πρόβλεψη για αθλητικές εγκαταστάσεις σε άλλο χώρο από το 2001, για τη δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου, κοντά στον κεντρικό ιστό των Αγίων Θεοδώρων, δίπλα στο κλειστό Γυμναστήριο μετά την αγορά οικοπέδων που πραγματοποίησε ο τέως Δήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, κ. Πέτρου".

 

Σημειώνεται ότι η πρότασή του, έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία, καθώς υπερψηφίσθηκε από τους: Θοδωρή Πέτρου, Κώστα Λογοθέτη, Θανάση Μουζάκη, Δημήτριο Δέδε, Γιάννη Καραπανάγο, Κασσιανή Κόντη, Γιώργο Κοντό, Ευθύμιο Σακελλαρίου, Δημήτριο Βασιλείου, Βασίλη Βασιλείου, Πρωτονοτάριο Δημήτριο, Ζερβό Κωνσταντίνο, Χρήστο Ασημακόπουλο.