Θωμάς Καναβός: Δε θα δώσω χαρά με την παραίτηση μου σε όλο αυτό τον συρφετό των τυχάρπαστων

Στην πρεμιέρα των πλέι οφ για τον τίτλο στο γήπεδο του Συνοικισμού, η Κόρινθος επικράτησε 3-2 του ΑΟ Λουτράκι και έπιασε κορυφή με 6 βαθμούς. Το ματς είχε δύναμη, πάθος, ένταση και φωνές για την διαιτησία του Δρούζα του συνδέσμου Αργολίδας. Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Δρούζα, εξέδωσε ο πρόεδρος του ΑΟΛ, Θωμάς Καναβός, μετά την ήττα των «οράνιε».

 
Μετά από ένα αγώνα όπως ο σημερινός εναντίον της ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, η πρώτη σκέψη για ένα άνθρωπο που έχει αφιερώσει πάνω από 35 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου, είναι να παραιτηθεί και να αφήσει όλους αυτούς που χρόνια τώρα παρασύρουν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο σε μια διαρκή κατρακύλα να χαίρονται με την «μεγάλη τους επιτυχία».
 
Την «επιτυχία» που είδε όλη η Κορινθία πως ήρθε, ακυρώνοντας γκολ, μη καταλογίζοντας καταφανέστατο πέναλντι υπέρ μας, διατάσσοντας επανάληψη εκτέλεσης πέναλντι εναντίον μας, αποβάλλοντας ποδοσφαιριστή μας… Αυτό δεν είναι το ποδόσφαιρο που θέλω εγώ να υπηρετώ.
 
Δεν είναι πρώτη φορά που η ομάδα μας αντιμετωπίζει άδικες συμπεριφορές από πλευράς διαιτησίας, είναι ωστόσο πρωτόγνωρος ο τρόπος, η ωμότητα και η διάρκεια με την οποία γίνεται σχεδόν όλη τη χρονιά. Και έρχεται η στιγμή που ανθρώπινα λες: ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.
 
Συζητώντας το θέμα με τους φίλους και συνεργάτες μου στο Δ.Σ. του συλλόγου ωστόσο καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι τυχόν παραίτησή μου, θα έδινε μια ακόμα χαρά σε όλο αυτό τον συρφετό των τυχάρπαστων που βιοπορίζονται και κερδίζουν χωρίς να προσφέρουν, από τον χώρο του ποδοσφαίρου.
 
Όλοι αυτοί οι μικροί σε «ανάστημα» ετερόφωτοι ηγέτες δεν θα μας διώξουν από τον χώρο του ποδοσφαίρου, ούτε θα μας κάνουν να μεταβάλλουμε απόψεις ή πορεία. Απλά μας πεισμώνουν.
 
Θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας με μεγαλύτερο πείσμα, έχουμε την ικανότητα, τις δυνάμεις και τους πόρους να το πράξουμε. Η δική τους «χαρά» και πορεία θα είναι σύντομη και η πτώση τους επώδυνη…
 
Εμείς θα αντέξουμε και στον χρόνο και στα όποια εμπόδια παρουσιάζονται και θα φύγουμε όταν εμείς το αποφασίσουμε και το κυριότερο όπως ήρθαμε, με το κεφάλι ψηλά.
Εκείνοι;;;;
 
ΘΩΜΑΣ ΚΑΝΑΒΟΣ
 
Πρόεδρος Δ.Σ.