Θρήνος για τον Καφού, έχασε τον γιο του από ανακοπή

Δραματικές στιγμές ζει τις τελευταίες ώρες ο θρυλικός Βραζιλιάνος μπακ, Καφού, καθώς έχασε σε ηλικία 30 ετών τον γιο του από ανακοπή καρδιάς. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο σπίτι της οικογένειας του βετεράνου ποδοσφαιριστή, στο Σάο Πάουλο, ενώ ο Ντανίλο έπαιζε ποδόσφαιρο με φίλους του.

 

Αφού πρώτα έπαιξε περίπου για δέκα λεπτά, ο εκλιπών παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και αποχώρησε. Οι φίλοι και συμπαίκτες του κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και κινητοποιήθηκαν άμεσα. Ωστόσο, παρά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

 

Την είδηση επιβεβαίωσε ο -επίσης γνωστός- βετεράνος ποδοσφαιριστής και πολύ καλός φίλος της οικογένειας του Καφού, Πάουλο Σέρτζιο.

 

Ο Μάρκος Εβαντζελίστα ντε Μοράις (όπως είναι το πραγματικό όνομα του Καφού), είχε ξεκινήσει την καριέρα του στη Σάο Πάουλο, αλλά τα καλύτερα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας τα πέρασε στην Ιταλία, ιδίως με τη φανέλα της Ρόμα και στη συνέχεια με τα χρώματα της Μίλαν. Ωστόσο, ως οι μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του μπορούν να χαρακτηριστούν οι κατακτήσεις δύο Μουντιάλ με τη Βραζιλία, το 1994 και το 2002.

 

 

peloponnisosnews.gr