Θρήνος στο ελληνικό πόλο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Αλέξης Σταϊκόπουλος

Σοκ έχει προκαλέσει στο ελληνικό πόλο ο ξαφνικός χαμός του πρώην πολίστα, Αλέξη Σταϊκόπουλου, ο οποίος σκοτώθηκε με τη μηχανή του σε τροχαίο, στην παραλιακή, το βράδυ του Σαββάτου (05.09.2020).

 

Ο Αλέξης Σταϊκόπουλος ήταν ένας από τους ιδιοκτήτες γνωστού καφέ – μπαρ στη Βουλιαγμένη και πατέρας δύο παιδιών. 

 

Το τροχαίο έγινε στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του Αγίου Κοσμά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενεπλάκησαν 5 ΙΧ και η μηχανή του Αλέξη Σταϊκόπουλου. Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του. 

 

“Όλοι στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης θρηνούμε τον αδόκητο χαμό του Αλέξη Σταϊκόπουλου από τροχαίο ατύχημα χθες το βράδυ. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης ότι ένας νέος άνθρωπος, χάθηκε τόσο άδικα και ακόμα προσπαθούμε να πιστέψουμε ότι είναι πραγματικότητα. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Αλέξη έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας”, έγραψε σε ανάρτηση του στο Facebook ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης. 

 

Το δικό του “αντίο” είπε και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης. “Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης εκφράζει την βαθιά οδύνη του στο άκουσμα της απροσδόκητης απώλειας του συναδέλφου μας Αλέξη Σταϊκόπουλου. Φίλε Αλέξη, το χαμόγελο και η θετική σου ενέργεια θα παραμείνουν άσβεστα στην μνήμη μας. Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος”.