Θύμιος Σακελλάρης: Ζητώ διαχειριστικό έλεγχο στην Τουριστική Λουτρακίου

Τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στην Τουριστική Λουτρακίου, ώστε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και οι πολίτες του Λουτρακίου να ενημερωθούν για όλα τα οικονομικά στοιχεία της Ανώνυμης Εταιρείας του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος της Μαρίας Πρωτοπαππά, Θύμιος Σακελλάρης.

 

Σύμφωνα με την τοποθέτησή του: "Πρέπει να γίνει αύριο το πρωί διαχειριστικός έλεγχος. Δεν μπορούμε εμείς οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι να ακούμε διάφορα και να μην γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει".

 

Στη συνέχεια, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Σακελλαρίου, τον πληροφόρησε ότι αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται στην Τουριστική Διαχειριστικός έλεγχος, κάτι που κανείς δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης δεν γνώριζε.

 

Τελικά, η Μαρία Πρωτοπαππά, απέσυρε την πρόταση του Δημοτικού της συμβούλου, αφού πρώτα γνωστοποίησε ότι ο κ. Δημήτρης Κοντός, εκπρόσωπος του συνδυασμού της στην Τουριστική, θα ζητήσει διαχειριστικό έλεγχο αμέσως μόλις συγκροτηθεί σε Σώμα το νέο Δ.Σ. της Τουριστικής.

 

Δείτε το video: