Τι ταλεντάρες βγάζει η Κορινθία! Ο 14χρονος Κωνσταντίνος Τσαμαδός είναι ο μεγάλος νικητής του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Ο σημερινός τελικός του σόου ανέδειξε ως νικητή τον Κωνσταντίνο Τσαμαδό, ο οποίος, αν και μόλις 14 ετών, κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ. 

 

Ο νικητής του Ελλάδα έχεις Ταλέντο προέκυψε από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο και είχε την ευκαιρία να ψηφίσει μέσα από την ιστοσελίδα του ANT1.

 

Μετά το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα, ο Σταύρος Σβήγκος και ο Νικόλας Ράπτης ανακοίνωσαν την λήξη της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, με τους ίδιους να δηλώνουν ότι ο νικητής θα προκύψει από ένα top 3, το οποίο και θα προέκυπτε από εκείνους, που είχαν τις υψηλότερες ψήφους.

 

 

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι η Μαρηλένη και ο Αλέξανδρος κατέλαβαν την τρίτη θέση, με την μικρή Μαρηλένη μάλιστα να ξεσπά σε κλάματα, μιας και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ο μεγάλος νικητής ήταν ο 14χρονος Κωνσταντίνος Τσαμαδός, ο οποίος και κατάφερε, τραγουδώντας παραδοσιακή μουσική να κλέψει ολοκληρωτικά τις καρδιές όλων.

 

Τόσο ο ίδιος, όσο και οι κριτές ξέσπασαν σε κλάματα, μιας και του άξιζε η νίκη και με το παραπάνω. Ο Κωνσταντίνος, μετά τη νίκη του δήλωσε: "Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν το πιστεύω, νιώθω ευλογημένος. Σας ευχαριστώ όλους". Ο πατέρας του μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή και ευχαρίστησε το κοινό που ψήφισαν το παιδί του και το έφτασαν στην κορυφή.

 

Η εμφάνισή του στον τελικό:

 

 

Η ώρα της ανακοίνωσης του νικητή:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ