Τιμ. Πιέτρης: Η Κόρινθος πρέπει να στρέψει το βλέμμα της στη θάλασσα

Ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Κορινθίων Τιμολέων Πιέτρης, υπό τη συνοδεία στελεχών του συνδυασμού «Μαζί Μπορούμε»,  επισκέφθηκε τον λιμενάρχη Κορίνθου κ.Παναγιώτη Πολυζωϊδη για μια εποικοδομητική συζήτηση πάνω σε θέματα που αφορούν το λιμάνι της πόλης.

 

Ο κος Πιέτρης δήλωσε στο τέλος της συνάντησης:

 

«Με τον λιμενάρχη Κορίνθου συζητήσαμε για τις ελλείψεις υποδομών που υπάρχουν στο λιμάνι μας και τα έργα που πρέπει να γίνουν ώστε να μπορούμε να υποδεχόμαστε κρουαζιερόπλοια ανά τακτά χρονικά διαστήματα που θα τονώσουν την τοπική οικονομία μας».

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τιμολέων Πιέτρης αναφέρθηκε και στην κατασκευή μαρίνας στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, ένα έργο που έχει εντάξει στο Πρόγραμμα του συνδυασμού του έχοντας την πεποίθηση ότι θα αναβαθμίσει την περιοχή μας σε διάφορους τομείς.

 

«Θέλουμε μια μαρίνα υψηλών προδιαγραφών που θα δέχεται ιστιοφόρα . Όπως με έχει ενημερώσει ο συνεργάτης μου κ. Δασκαλάκης που εργάζεται και στο Λιμεναρχείο, το 80% των ιστιοφόρων στην Ελλάδα περνούν την Διώρυγα της Κορίνθου. Κατασκευάζοντας μια τέτοια μαρίνα φανταστείτε πόσο θα αυξήσουμε την τουριστική κίνηση του δήμου μας ιδιαίτερα την θερινή περίοδο. Ο συνδυασμός μας έχει καταθέσει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που μπορεί να πάει την Κόρινθο πολύ ψηλά, εκεί που της αξίζει».